Collage Barnfilm Stream01

Streama barnfilmer hos Filmtopp!

Mest läst senaste veckan

Disney+

Visa alla

Skojiga quiz

Visa alla

Roliga listor om barnfilmer

Visa alla

Välkommn till Filmtopps sida för barnfilmer!

I en tid när det finns tusentals titlar att välja och vraka emellan både för oss barn och vuxna, har vi på Filmtopp valt att samla alla våra favoriter på ett och samma ställe. Du hittar hela vårt utbud på sidan streama gratis där det finns handplockade filmklassiker och dokumentärer för den äldre publiken.

På den här sidan hittar du de senaste nyheterna om barnfilmer och serier i Sverige, recension, roliga quiz, listor och filmer/serier som går att streama helt fritt hos oss på Filmtopp.

Det är bara att klicka runt bland våra posters högst upp på sidan eller på bilderna under avdelningen "Streama på Filmtopp!" för att hitta till de olika godbitarna.

Streama barnfilmer gratis

På den här sidan släpper vi varje vecka nya titlar bestående av härliga klassiker och en del nyheter för de minsta. Exempelvis kan du här streama Mr. BeanPinguTom & Jerry och Brandman Sam. 

Att det finns mycket gott att välja mellan kommer knappast som en överraskning och vi är väldigt glada över att kunna plocka fram några av våra favoriter och visa dem för er.

Skojiga quiz - barnquiz

Vi vet hur mycket våra läsare (och inte minst de yngre) älskar roliga quiz där men verkligen får utmana sig själv och sina vänner för att se hur mycket man egentligen vet om ditten eller datten.

Exempelvis har vi tagit fram en serie Disney quiz där det verkligen gäller att tänka till innan man svarar! Vi har också quiz om Astrid Lindgrens underbara värld och de som handlar om föräldrarnas gamla favoriter.

Svenska barnfilmer och serier

Sverige är ett fantastiskt land när det kommer till att skapa barnfilmer äventyr för hela familjen. Några nya favoriter är exempelvis Nelly Rapp - Monsteragent, Bert och Sune-filmerna. Men vi har också C Mores charmiga Ture Sventon-serie med Robert Gustafsson i rollen som den semle… ursäkta "temle"-tokiga detektiven. För att inte prata om den nya LasseMaja-serien.

Dokumentärer och filmklassiker

Om du vill ta en paus från alla barnfilmer erbjuder vi på Filmtopp möjligheten att streama handplockade filmklassiker och bra dokumentärer. Flera av titlarna vi lyfter fram finns på IMDb:s topplista över världens bästa filmer och andra rankar högt på listor som Sight and Sound och 1001 Movies You Must See Before You Die.

I vårt utbud av dokumentärer hittar du bland annat hyllningar till gamla mästare, som Stanley Kubrick och Clint Eastwood, naturdokumentärer och en hel del behind the scenes-material.

Sugen på att få en inblick i vad som egentligen pågick när Christopher Nolan skapade The Dark Knight? I så fall behöver du inte leta längre!

Likaså får du här en chans att se filmer som du annars kanske inte skulle kunna få tag på och som har varit avgörande för att forma den filmvärld vi har i dag.

Tekniska krav för att streama gratis

För att kunna se dessa filmer räcker det att du har en webbläsare (Chrome, Firefox, Safari). Om det skulle vara några problem med att se filmerna så kan du testa följande:

  • Starta om enheten.
  • Uppdatera din webbläsare till en senare version.

I för Apple-miljö rekommenderas följande webbläsare:

Mobil:

  • Chrome >= 73
  • Safari >= 9
  • Firefox >= 19

Desktop:

  • Safari >= 9
  • Firefox >= 83
  • Chrome >= 80

För att använda Chromecast

Samtliga barnfilmer och dokumentärer använder YouTube som spelare, vilket innebär att du kan chromecasta direkt från datorn eller telefonen.

Våra filmklassiker använder Vimeo som spelare. För att kunna chromecasta dem, behöver du antingen använda casting-möjligheten i din telefon, Google Chromes webbläsare eller använda Vimeos mobilapp (Android, Apple). I appen söker du sedan på "Filmtopp" för att hitta alla våra filmer.