Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Gratis barnfilmer på svenska

Mr Bean – För de lite äldre barnen

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
04 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
04 december 2020

Festa på Mr Bean!

För den som älskar Mr. Bean finns det nu massvis att gotta sig i från den snurriga karaktärens alster, nytt och tecknat som klassiker.

Vill du fira jul med Mr. Bean? Filmtopp har satt ihop en snöig spellista!

Mr Bean, briljant spelad av Rowan Atkinson, är en av världens mest kända och älskade komiska karaktärer. Hans humor som ofta bygger på klumpighet och milt sagt problem med kommunikation, har genom åren fängslat miljontals tittare världen över. Vuxna som små. Det finns därför få lika värdiga kanaler att lyfta fram i kategorin barnfilm som Mr Beans egna på YouTube.

3 snabba om Mr. Beans YouTube-kanal:

Säsongsanpassat innehåll: På Mr. Beans YouTube-kanal hittar du Thanksgiving-specialer, Black Friday-specialer, julspecialer och mera. 

Fulla avsnitt: För längre sittningar kan du visa barnen fullständiga avsnitt av tecknade Mr Bean och långa samlingsvideor såväl som fulla videor med Rowan Atkinsons klassiska sketcher. Atkinsons andra populära karaktär Johnny English finns till och med på ett hörn.

Spellistor: På kanalen finns färdiggjorda spellistor med hela säsonger, exklusiva extra-avsnitt och samlingar med olika sångnummer. 

Varje vecka kommer vi uppdatera vårt utbud med gratis barnfilmer på svenska.

NÄSTA ARTIKEL