Birds Of Prey 2020 4K Movie 07 (1)

Årets bästa filmer – Vi listar höjdpunkterna för varje år!

Välkommen till Filmtopps lista över de bästa filmerna som släpps varje år!

Här har vi sammanställt årets bästa filmer för varje årtal utifrån våra recensioner samt IMDb:s användarbetyg och Metascore (det vill säga det kritikersnitt filmen har fått). Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta nya bra filmtips. Klicka runt på årtalen för att komma till respektive lista och du kommer alltid åt varje films recension.

Givetvis täcker vi alla typer av genrer, allt från drama till skräck, från action till lågmälda dokumentärer, från svenskt till amerikanskt, från sydkoreanskt till iranskt.

Som vi brukar säga, bra film kommer från världens alla hörn och det spelar ingen roll om det är en blockbuster eller en indiefilm. Det viktigaste är att filmen i sig är bra!

Har vi missa någon av de bästa filmerna under senare år?

Givetvis håller vi vår lista med årets bästa filmer uppdaterad så att du som läsare alltid ska vara informerad om vilka filmer som är värda att ta sig an. Tycker du att vi har missat någon pärla eller är det någon film du tycker att vi borde recensera? Tveka inte med att kommentera här nedanför, så kollar vi på det så fort vi kan.

Det är bara att kommentera här eller kontakta oss direkt på kontakt@filmtopp.se.

Och med det sagt önskar vi alla ett gott film år!