Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tom and Jerry

Tom & Jerry – För de lite äldre barnen

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
30 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
30 december 2020

Bjud kidsen på en riktig klassiker!

Tom & Jerry är en odödlig favorit som har roat generationer av barn och vuxna. Men många har missat att det finns en uppsjö med gratis material från produktionen – på svenska.

Filmtopp har gjort en spellista med Tom & Jerrys bästa stunder!

Tom är katt som jämt jagar den busiga lilla musen Jerry men han lyckas aldrig fånga honom för han har mycket otur. Ibland händer det att han och Jerry blir kumpaner om någon försöker ta över deras hem. Trots att de ofta bråkar har Jerry hjälpt Tom ur en del knipor. På den Warner Bros. officiella YouTube-kanal ges fri tillgång till flera aa avsnitt från serien.

Får du inte nog av Tom och Jerry? Se nya avsnitt här!

Tre snabba om YouTube-kanalen Tom och Jerry:

Stort utbud: Här finns massor videor med massvis av fulla avsnitt, kortare klipp och samlingsvideor. Vilket fungerar klockrent för korta som långa sittningar för barnen.

Hög bildkvalitet: Klippen med Tom & Jerry finns att se i fin kvalitet, vilket gör dem mycket väl kompatibla för chromecast till storbildsskärm.

Rekommenderad åldersgräns: 6 år och uppåt.

Varje vecka kommer vi uppdatera vårt utbud med barnfilmer på svenska som du kan se gratis. Nu kan du förutom Tom & Jerry även se Pingu, Bradman Sam och Mr. Bean.

NÄSTA ARTIKEL