ANNONS
ANNONS

Mest läst senaste veckan

Krönikor

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Årets bästa serier – Filmtopp listar bästa serierna som släpps varje år!

På denna sida har vi sammanställt de bästa serierna som har släppts de senaste åren. Detta utifrån våra egna recensioner och betyg, samt IMDb:s samlingsbetyg. Allt för att du smidigt ska kunna hitta nya bra serietips. Givetvis uppdaterar vi innehållet kontinuerligt så fort en ny bra serie har premiär. Om du vill ha fler tips hittar du vår lista över de bästa filmerna här.

Vi lever i TV-seriernas guldålder

Aldrig tidigare har det funnits lika många kvalitativa TV-serier att ta del av. Och fler blir det. Här i Sverige kan vi exempelvis ta del av serier från streamingtjänster som:

  • Netflix
  • HBO Max
  • Disney+
  • Viaplay
  • Prime Video
  • Apple TV+
  • SVT Play

Även om vi älskar det enorma utbudet så blir det bara svårare och svårare att hitta veta vilka serier som faktiskt är värda ens tid. Låt oss göra jobbet åt dig. Vi övervakar samtliga streamingtjänster och sammanställer de allra bästa titlarna i våra årslistor. Klicka runt på årtalen för att komma till respektive lista. Exempelvis vår lista med de bästa serierna från 2024.

Alla genrer förtjänar en chans!

Givetvis täcker vi alla typer av genrer, allt från drama till skräck, från action till lågmälda dokumentärer, från svenskt till amerikanskt. Vi på Filmtopp anser att alla genrer förtjänar en rättvis chans. Det spelar ingen roll om det rör sig om en skruvad komedi eller ett existentiellt drama.

Bra serier kommer från världen alla hörn, så vi uppmanar dig att våga testa några produktioner från länder du annars inte ser något från. Några framträdande alternativ är exempelvis: Tyskland, Sydkorea, Danmark, Indien och Kanada.

Har vi missat några nya serier att tipsa om?

Givetvis håller vi vår lista med årets bästa serier uppdaterad så att du som läsare alltid ska vara informerad om vilka serier som är värda att ta sig an. Tycker du att vi har missat någon pärla, eller är det någon serie du tycker att vi borde recensera? Tveka inte med att kontakta oss så kikar vi på det så fort vi kan!