Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Smurfarna

Smurfarna – För de stora barnen

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
30 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
30 december 2020

Res tillbaka till Glömda landet.

För den som vill finns det idag hela avsnitt att ta del av med Smurfarna – på svenska. Här hittar du dem!

Vill du kasta dig in i Glömda landet? Filmtopp har satt samman en spellista med riktigt bra fulla avsnitt!

Det har gått över 60 år sedan de första produktionerna med de livfulla smurfarna i byn i det fjärran Glömda landet gjordes. Idag är det en odödlig klassiker, med serier så väl som stora blockbusters på bio. Smurfarna kommer att fortsätta leva vidare. Vill du återuppleva de tecknade säsongerna med barnen? Det gör du på YouTube-kanalen Smurfarna - Svenska.

Har du sett klart volym 1-5 med "Smurfarna"? Se då volym 6-10 här!

Tre snabba om Smurfarna - Svenska på YouTube: 

HD-kvalitet: Även om det är klassiska avsnitt som läggs upp på Smurfarnas svenska YouTube-kanal behöver du inte vara orolig över bildkvaliteten. Den är i stort sett så bra skick den kan vara, med HD-upplösning. Gör sig därför utmärkt för casting till TV:n i vardagsrummet.

Svenskt språk: Med sin satsning på gratis barnfilm på svenska lyfter Filmtopp fram produktioner som har svenskt tal eller svenska undertexter. I fallet med Smurfarna är det talet som är på svenska.

Fulla avsnitt: På kanalen finns det gott om hela avsnitt med tecknade Smurfarna. Det finns också spellistor med samlingsvideor av deras bästa stunder för den som inte vill titta på fulla avsnitt.

Varje vecka kommer vi uppdatera vårt utbud med barnfilmer att streama gratis på svenska.

NÄSTA ARTIKEL