Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Filmtips

Här hittar du Filmtopps filmtips!

Serietips

Här hittar du Filmtopps serietips!

Kingdom S2 Unit JEON9718

Här hittar du nya serietips!

I dessa tider behövs serietips

Vi lever i dag i en tid med ett enormt utbud av serier. Det finns en hel uppsjö av streamingtjänster, vilket kan göra att det känns smått hopplöst att navigera fram guldkornen. Av den anledningen passar vi här på att lyfta fram det bästa av det bästa och göra grovarbetet åt våra kära läsare.

Massor av streamingtjänster för serier

Bland de nämnvärda streamingtjänsterna som har ett spännande utbud av serier, finner vi aktörer som:

  • Netflix
  • HBO Nordic
  • Amazon Prime
  • Disney+
  • Apple TV+
  • C More
  • Viaplay

Ännu fler aktörer ser ut att vara på ingång. Exempelvis kommer HBO och Warner Bros. lansera den gemensamma streamingtjänsten HBO Max. Sedan, efter att Disney gått in som ägare i Hulu, kan vi förvänta oss att även Hulu börjar slå på den stora trumman här i Sverige.

Netflix

Bland alla dessa är Netflix, utan tvekan, den mest produktiva. Varje vecka pumpar de ut massor av egna originalserier. För mer tips om vilka som specifikt är alla rekommenderade Netflix serier, besök länken.

Disney+

Disneys egna streamingtjänst har ännu inte klivit in på den svenska marknaden, men redan nu kan vi se vad som väntar oss när det väl är dags. Om du är nyfiken på alla Disney Plus serier, följ länken och ta del av infon vi har att bjuda på.

HBO Nordic

Om Netflix satsar på kvanitet är HBO helt klart inne på kvalitet. Istället för att pumpa ut med nytt, och i ärlighetens namn rätt ojämnt, innehåll så fokuserar HBO på att leverera färre högkvalitativa produktioner. Ofta med ett mer konstnärligt fokus. En bra streamingtjänst för den som vill njuta av några av de stora milstolparna inom TV-historia.