Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Barnfilm

Barnfilmer på Filmtopp

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2021

Från LooneyTunes till Nicke Nyfiken

Filmtopp erbjuder våra besökare möjligheten att streama handplockade filmer och serier helt gratis på sajten. Vårt utbud är uppdelat i tre kategorier: klassiker, dokumentärer och barn- och familjefilm.

Vi har samlat ihop massor av favoriter för barnen, som du kan streama helt gratis och lagligt direkt hos oss på Filmtopp. Vissa av titlarna riktar sig till de riktigt små, som Teletubbies eller Pingu, medan andra fungerar i princip lika bra för de lite äldre barnen som för de vuxna. Bland dessa har vi exempelvis grävt fram Tom & Jerry och kultiga LooneyTunes.

Här hittar du alla barnfilmer att streama nedan följer lite information om vårt utbud.

Fängslande kortfilmer av Pixar

Kortfilmen "Wind" av Pixar.
Kortfilmen "Wind" av Pixar. Foto: Disney.

Bland veckans barnfilmer hittar vi tre nyligen tillgängliga kortfilmer av den fenomenala animationsstudion Pixar. Missa inte att se FloatWind och Kitbull som alla är fängslade på sina egna vis.  

Nya Looney Tunes

Nya Looney Tunes

Med Pelle PiggDaffy AnkaSnurre SprättHelmer MuddSylvesterPip och flera har Looney Tunes ett av de största och mest omtyckta figurgallerierna i filmhistorien. Idag finns de påhittiga karaktärerna bara runt hörnet med hela avsnitt såväl som flera timmar långa samlingsvideor. 

Looney Tunes knäppa äventyr är än idag relevanta i familjehushållen. Vill du visa avsnitt för de yngre barnen där hemma, så finns det nya episoder att ta del av.

Här kan du streama Nya Looney Tunes!

Karl-Alfred

Karl-Alfred

Karl-Alfred är en gammal favorit som har roat familjer i decennier. Detta är underhållning som fungerar minst lika bra för vuxna som för de något äldre barnen. Det är också underhållning som får barnen att vilja äta mer spenat…

Om du inte har sett någon Karl-Alfred-film tidigare är detta en perfekt start!

Här kan du streama Karl-Alfred!

Mer i filmutbudet på Filmtopp

Förutom barnfilmer på svenska kan du även streama gratis dokumentärer och filmklassiker på Filmtopp. Denna veckan visar vi bland annat en dokumentär om arbetet med Christopher Nolans Batman-filmer och den fantastiska klassiker A Star Is Born från 1937.

NÄSTA ARTIKEL