Barnfilm

Veckans barnfilmer på Filmtopp

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 januari 2021

Nya Looney Tunes! Karl-Alfred! Brandman Sam!

Filmtopp erbjuder våra besökare möjligheten att streama handplockade filmer och serier helt gratis på sajten. Vårt utbud är uppdelat i tre kategorier: klassiker, dokumentärer och barn- och familjefilm. Här är veckans nyheter på barnfilmsfronten!

Nedan följer en lista på de nya barntitlar som har dykt upp i vårt streamingutbud. Du hittar alla barnfilmer att streama här!

Nya Looney Tunes

Nya Looney Tunes

Med Pelle PiggDaffy AnkaSnurre SprättHelmer MuddSylvesterPip och flera har Looney Tunes ett av de största och mest omtyckta figurgallerierna i filmhistorien. Idag finns de påhittiga karaktärerna bara runt hörnet med hela avsnitt såväl som flera timmar långa samlingsvideor. 

Looney Tunes knäppa äventyr är än idag relevanta i familjehushållen. Vill du visa avsnitt för de yngre barnen där hemma, så finns det nya episoder att ta del av.

Här kan du streama Nya Looney Tunes!

Karl-Alfred

Karl-Alfred

Karl-Alfred är en gammal favorit som har roat familjer i decennier. Detta är underhållning som fungerar minst lika bra för vuxna som för de något äldre barnen. Det är också underhållning som får barnen att vilja äta mer spenat…

Om du inte har sett någon Karl-Alfred-film tidigare är detta en perfekt start!

Här kan du streama Karl-Alfred!

TIPS: Brandman Sam

Brandman Sam

I den här animerade serien kan barnen i den lilla staden Pontypandy lita på att vad som än händer så är brandman Sam färdig att rycka ut. På den officiella YouTube-kanalen Brandman Sam svenska ger fri tillgång till massvis med fulla avsnitt från serien och samlingsvideor som alla har svenskt tal.

Här kan du streama Brandman Sam!

Mer i filmutbudet på Filmtopp

Förutom barnfilmer på svenska kan du även streama gratis dokumentärer och filmklassiker på Filmtopp. Denna veckan visar vi bland annat en dokumentär om arbetet med Christopher Nolans Batman-filmer och den fantastiska klassiker A Star Is Born från 1937.