Höstens stora premiärer på Max 2024 – Över Atlanten, Kompani Svan m.fl.

Höstens stora premiärer på Max 2024 – Över Atlanten, Kompani Svan m.fl.

  • Max
Sofie Landgren
20 juni 2024 kl. 10:00

En höst att se fram emot!

Warner Bros. Discovery har redan sammanställt höstens utbud av gottiga titlar att se fram emot när sommaren har tackat för sig. Här hittar du en sammanställning av kommande höjdpunkter och premiärer på Max och Kanal 5.

Höstens stora premiärer på Max 2024 – Över Atlanten, Kompani Svan m.fl.
Foto: Warner Bros. Discovery / Max.

Höstens stora premiärer på Max 2024

Underhållande premiärer, välproducerade storsatsningar och tittarfavoriter är delar av innehållet som Warner Bros. Discovery erbjuder på Max och Kanal 5 hösten 2024. Nedan hittar du ett urval av premiärer och kommande höjdpunkter att se fram emot.

"Fångat på Polisens Kamera" – premiär måndag 2 september på Max och Kanal 5

I den nya serien Fångat på Polisens Kamera följer vi våra svenska hjältar och poliser när de jobbar och kämpar för ett tryggare och säkrare Sverige. Genom polisens egna kameror får vi en unik inblick i den svenska poliskårens vardag där de dagligen tvingas bemöta både hot och våld samtidigt som deras uppgift är att säkra och göra vardagen trygg för de svenska medborgarna. 

"Jeopardy!" (säsong 4) – premiär måndag 2 september på Max och Kanal 5

Mikael Tornving leder världens största frågesportprogram. Allmänbildade kända svenskar gör upp om en vinstpott som går till välgörenhet. Mikael ger svaren och de tävlande ställer frågorna.

"Kompani Svan" Säsong 3 – premiär måndag 2 september på Max och Kanal 5

I "Kompani Svan" drillas tio deltagare av major Gunde Svan och kapten Mikael Tornving, som under grundutbildningen och tävlingarna tar hjälp av militära experter för att pusha aspiranterna att hitta sidor hos sig själva de inte visste fanns. Säsong 3 är inspelad på Kungsholms fort i Karlskrona, och tävlar denna gång gör bland andra Jens Byggmark, Ann Wilson, Fredrik Hallgren, Kennet Andersson och Julia Franzén.

"Över Atlanten" (säsong 7)  – premiär tisdag 3 september på Max och Kanal 5

Gurra Krantz guidar sex kända svenskar över Atlanten och i höstens säsong deltar komikern Anders ”Ankan" Johansson, skådespelaren Suzanne Reuter, programledaren och skådespelaren Clara Henry, komikern Kristoffer Appelquist, tv-kocken Dante Zia och hockeylegenden Peter Forsberg.

"Stugdrömmar" (säsong 2) – premiär onsdag 4 september på Max och Kanal 5

Sveriges hantverkarduo Johnnie Krigström och Mattias Särnholm är tillbaka med en ny säsong av Stugdrömmar. Likt förra säsongen reser vännerna till olika platser i Sverige på jakt efter svenska folkets smultronställen som är i behov av kärlek och upprustning.

The Floor Sverige och Race Across The World Sverige
Foto: Warner Bros. Discovery / Max.

"The Floor Sverige" – premiär onsdag 4 september på Max och Kanal 5

"The Floor" Sverige är baserat på den nederländska tittarsuccén The Floor som har blivit en stor internationell succé och tittarfavorit i flertalet länder såsom USA och Frankrike. När det storslagna underhållningsprogrammet med miljonpublik utomlands anländer till Sverige och Warner Bros. Discovery görs det i ledning av den hyllade komikern tillika skådespelaren Anders Jansson, och vid sin sida har han omtyckta programledaren Erik Ekstrand.

"Wahlgrens värld" (säsong 16) – premiär torsdag 5 september på Max och Kanal 5

Den omåttligt populära realityserien Wahlgrens värld med Pernilla Wahlgren i spetsen är tillbaka med en ny säsong i höst. Pernilla och Christian är nygifta men är i full gång med att planera bröllop nummer två – den stora festen vid det glittrande Medelhavet. Bröllopsplaneringen pågår för fullt samtidigt som familjen får några av sina mest smärtsamma besked någonsin, och som vanligt delar familjen både glädje och sorg med oss under säsongen. Familjen Wahlgren inser ännu en gång att de är starkast tillsammans.

"Race Across The World Sverige " – premiär torsdag 5 september på Max och Kanal 5

Nu kommer den internationella succén och äventyrsprogrammet Race Across The World till Sverige och Kanal 5. Fem lag om två personer ska på 40 dagar ta sig 11 000 kilometer via ett antal hemliga stopp på vägen. Och för att göra det ännu svårare: de tävlande får inte flyga. De får inte heller använda smartphones eller bankkort, och deras budget är väldigt begränsad. Tävlar gör bland andra Thomas Wassberg, Felix Herngren, Emil Henrohn och Eva Röse.

Fler premiärer på Max i höst
Foto: Warner Bros. Discovery / Max.

"Här är ditt kylskåp" – premiär i höst på Max och Kanal 5

TV-klassikern Här är ditt kylskåp kommer till Kanal 5 i höst. Prisade kocken Tareq Taylor ger sig ut och gästar några av Sveriges mest folkkära profiler i deras hem. Tillsammans tar de sig an utmaningen att laga en trerätters middag steg för steg – men det finns en hake: de får endast använda de ingredienser som redan finns i kylskåpet.

"The Penguin" – premiär i höst på Max

Den nya serien The Penguin är skapad av Warner Bros. Television och DC Studios. I huvudrollen ser vi Colin Farrell som Oz Cobb (The Penguin). Serien i åtta delar är nästa kapitel av Matt Reeves episka superhjältefilm The Batman och fokuserar på karaktären som spelas av Farrell i filmen.

"Dune: Prophecy" – premiär i höst på Max

Från Dune-universumet, skapat av den hyllade författaren Frank Herbert, och 10 000 år före Paul Atreides tid, följer Dune: Prophecy två Harkonnen-systrar när de bekämpar krafter som hotar mänsklighetens framtid och etablerar den mytomspunna sekten som kommer att bli känd som Bene Gesserit. Dune: Prophecy är inspirerad av romanen Sisterhood of Dune, skriven av Brian Herbert och Kevin J. Anderson.

Premiärer i höst
Foto: Warner Bros. Discovery / Max.

Premiär i oktober på Max och Kanal 5

"Mäklarna"

"Mäklarna" är tillbaka! Med Kjell Bergqvist som misslyckade och sjavige mäklaren Kaj Modin i centrum får vi återigen följa Hagamäklarnas kamp för att undvika konkurs. Den senaste återkomsten blev en tittarsuccé och även denna gång återser vi bland andra William Spetz och Cecilia Frode i övriga huvudroller. När vi återser det brokiga gänget försöker de nu vända skutan genom att infiltrera överklassen. Och Kaj tvingas fortfarande ljuga och bedra för att klara livhanken.

"Spökjakt"

Joakim och Jonna Lundell är redo för en ny säsong av tittarsuccén, tillika vinnaren av Kristallens mest prestigefyllda pris ”årets program”, Spökjakt. Missa inte när Jocke och Jonna reser runt för att besöka hemsökta byggnader och paranormala platser. 

LÄS OCKSÅ: Sommarens stora premiärer på Max

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL