Trailer släppt till Dune-serien ”Prophecy” – premiär på streamingtjänsten Max

Trailer släppt till Dune-serien ”Prophecy” – premiär på streamingtjänsten Max

Axel Diedrichs
15 maj 2024 kl. 16:05

Utspelar sig 10 000 år innan Paul Atreides födelse

Nu har Max släppt en första trailer till den kommande Dune-serien "Prophecy". Premiären landar på streamingtjänsten någon gång i höst.

För inte länge sedan landade premiären av den andra Dune-filmen. I dag kan vi dela med oss av den första trailern från serien Dune: Prophecy som kommer att släppas på den nya streamingtjänsten Max. I den följer vi dock inte samma karaktärer som de storregissören Denis Villeneuve porträtterar på vita duken. I stället presenteras en ny cast bestående av stjärnor som Mark StrongEmily Watson och Travis Fimmel. Bland seriens producenter finns svenske Johan Renck som bland annat gjort Chernobyl.

Handlingen kommer att utspela sig drygt 10 000 år innan Paul Atreides berättelse tar vid. Vi följer de två systrarna Valya och Tula Harkkonen som bildar den mystiska kvinnliga ordern kallad Bene Gesserit. Genom denna kommer de att strida mot krafter som hotar hela mänsklighetens framtid. 

Se trailern till "Dune: Prophecy" här:

 

Max går inte ut med när vi kommer att få se Dune: Prophecy men flaggar för att premiären blir någon gång i höst.

Dune 2 finns att streama

Är du sugen på att se de nya biofilmerna som regisserats av Denis Villeneuve? Då kan du streama både Dune: Part One och Part Two på flertalet olika tjänster. Den senaste av dem går fortfarande att se på biografer runt om i Sverige.

Här kan du streama Dune: Part One

Här kan du streama Dune: Part Two

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL