Tyngre andra avsnitt i Bingo & Julia: "Lever på hoppet"

Bingo Rimér i tårar framför Julia Franzén: ”Du får fan bestämma dig”

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
12 april 2024 kl. 08:04

Relationsproblematiken fortsätter

Den andra säsongen av realityserien "Bingo & Julia" är i full rullning på Prime Video och säsongens fjärde avsnitt visar fortsatta tecken på att deras relations framtid ser mörk ut.

Bingo och Julia avsnitt 4
Julia Franzén och Bingo Rimér. Foto: Prime Video.

”Orkar jag leva med en sån här människa”

Bingo Rimér och Julia Franzén är nu tillbaka med sin andra säsong av deras gemensamma realityserie Bingo & Julia i Prime Video. Under säsongens tre första avsnitt fick tittarna ta del av en ordentlig rivstart i hur parets relation verkligen mår. Kändisparet har svårt att komma överens och det mesta blir snabbt ett stort problem som slutar i bråk, något som fortsätter att ske även under säsongens fjärde avsnitt.

I starten av veckans avsnitt berättar Julia för Bingo och deras gemensamma terapeut att hon tror att hon har gett upp. Hon har börjat inse att det inte är någon idé att gå in i vissa argumentationer för att försöka få Bingo att förstå.

– Sen jag började se på dig mer så här att "nu är han sån, och även om jag stör mig på det så är han sån". Och jag har börjat komma till att jag måste acceptera att du är som du är. Sen får vi se om det håller i längden, om jag känner "nej men gud, orkar jag leva med en sån här människa", säger Julia till Bingo och terapeuten. 

– Det är jag som får tänka så här, vill jag vara med den här killen som är så här och kommer han att kunna förstå mig? säger Julia till produktionen.

Bingo och Julia 2024
Julia Franzén och Bingo Rimér. Foto: Prime Video.

Bingo i tårar under parterapi

Julias ärliga ord om hur hon känner för Bingo leder till att han blir genuint ledsen och förvirrad i hur Julias bild av honom är.

– Jag upplever att du pratar om mig på något sätt som att du tittar på mig och "ja, jag får acceptera hur han är", som att det är jag som är roten till problemet i vår relation. Jag blir lite ledsen. Jag får inte vara mig, jag måste anpassa mig. Någonstans så är det så här att du får fan bestämma dig, antingen har jag onda avsikter eller så har du som avsikt att jag tänker på dig som en god människa med vissa egenskaper som jag tycker är jobbiga. Men du tycker så fort jag har ett beteende som du ogillar, ja då är jag en ondskefull person, berättar Bingo för Julia och terapeuten samtidigt som tårarna rinner längs kinderna.

Vi på Filmtopp hoppas att Bingo och Julia kan reda ut sina relationsproblem och leva lyckliga tillsammans för i grund och botten är de som gjorda för varandra. Missa inte fortsättningen av "Bingo och Julia" varje fredag på Prime Video.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL