Sommarens stora premiärer på Max 2024 – nya serier och sport

Sommarens stora premiärer på Max 2024 – nya serier och sport

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
19 juni 2024 kl. 12:20

Från House of the Dragon till OS – med Sommaren med släkten där emellan

Warner Bros. Discovery har presenterat en handfull höjdpunkter som kommer till streamingtjänsten Max under sommaren 2024. Bland dem hittar vi allt från OS i Paris 2024 till en ny säsong av "Sommaren med släkten".

I maj sjösattes till sist Max, streamingtjänsten där bl.a. utbudet från discovery+ och HBO Max slogs samman. Nu har premiärdatumen för ett antal höjdpunkter som kommer till den nya streamingtjänsten de närmaste månaderna lyfts fram av Warner Bros. Discovery.

Dessa höjdpunkter inkluderar allt från stora sportevenemang till nya säsonger av älskade serier.

6 höjdpunkter på Max sommaren 2024

House of the Dragon
Foto: Warner Bros. Discovery.

House of the Dragon (säsong 2) – streamar nu på Max

Den 17 juni blev vi åter inbjudna att ta klivet in i George R.R. Martins Westeros, när den andra säsongen av House of the Dragon, spinoff-serien till Game of Thrones, hade premiär. Kampen om järntronen hårdnar när det bara är en tidsfråga innan ett inbördeskrig bryter ut mellan de som krigar för kung Aegon och de som stöttar drottning Rhaenyra.

Nytt avsnitt varje måndag.

Allsvenskan 2024 – tillbaka 6 juli

Allsvenskan gick på uppehåll lagom till fotbolls-EM i Tyskland, men den 6 juli är svensk herrfotbolls toppdivision igång igen. Vi gick in i uppehållet, med lite mindre än hälften av säsongens matcher spelade, med Malmö FF som klara serieledare. Det återstår att se om jagande Djurgården eller något annat lag kan ta upp kampen om guldet, eller om det återigen blir Skånelaget som kan titulera sig som bäst i Sverige till hösten.

Sommarens stora premiärer på Max 2024 – nya serier och sport
Foto: Warner Bros. Discovery.

OS i Paris 2024 – 24 juli

Det officiella startdatumet för OS i Paris 2024 är den 26 juli, men redan två dagar tidigare smygstartar olympiaden med herrfotboll och dagen efter är de svenska herrarna i handboll också igång. Max kommer att livesända otroliga 3 800 timmar sport under OS, med programledda sändningar mellan 08.00–00.00 varje dag. Programledare är Jessica Almenäs, Karin Frick och Jonas Karlsson.

Sommaren med släkten
Foto: Warner Bros. Discovery.

Sommaren med släkten (säsong 7) – 4 augusti

Peter Magnusson-favoriten Sommaren med släkten är tillbaka med sin sjunde säsong i början av augusti. Då får vi återse Åsa, Jens, Carro och Bobo när de i idylliska Räknäs lyckas skapa sig en mindre idyllisk tillvaro genom att bråka med föräldrar, svärföräldrar och grannar.

Industry: Sommarens stora premiärer på Max 2024 – nya serier och sport
Foto: Warner Bros. Discovery.

Industry (säsong 3) – 12 augusti

Industry är den kritikerrosade HBO-serien där vi får följa ett gäng unga banktjänstemän i London, vars liv i sökande efter ära, pengar och identitet präglas av sena nätter, droger och sex. I den nya säsongen ser vi Game of Thrones-stjärnan Kit Harrington i en av rollerna.

Sommarens stora premiärer på Max 2024 – nya serier och sport
Foto: Warner Bros. Discovery.

Naked Attraction (säsong 2) – 13 augusti

Snackisprogrammet Naked Attraction är snart tillbaka med en ny säsong i Sverige. Även denna gången är det Sofia Wistam som leder oss genom underhållningsprogrammet där modiga deltagare söker efter kärleken helt nakna.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i tv-världen.

 

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL