Alla deltagare i Race Across The World Sverige – Kristin Kaspersen programleder

Alla deltagare i Race Across The World Sverige – Kristin Kaspersen programleder

Emil Oscar Rasmussen
29 april 2024 kl. 11:04

Storsatsningen har premiär på Kanal 5 och Max senare i år

Det blir stjärnspäckat i Warner Bros. Discoverys nya satsning "Race Across The World Sverige" som har premiär senare i år. Äventyrsprogrammet kommer att ledas av Kristin Kaspersen och medverkar gör bland andra Felix Herngren och Eva Röse.

Det internationellt framgångsrika programmet Race Across The World kommer nu till Sverige. Det avslöjar Warner Bros. Discovery i ett pressmeddelande där man även presenterar deltagarna och Kristin Kaspersen som programledare.

I Race Across The World Sverige kommer fem lag om två personer tävla om att via ett antal hemliga stopp färdas hela 11 000 kilometer på 40 dagar. Uppgiften är dock inte så lätt som den låter med tanke på att lagen inte får flyga, inte använda bankkort och inte använda smartphones. Utöver det är deras budget dessutom väldigt begränsad.

Alla deltagare i Race Across The World Sverige – Kristin Kaspersen programleder
Foto: Anders Kilander / Warner Bros. Discovery.

Kristin Kaspersen blir programledare för Race Across The World

Inspelningen av "Race Across The World Sverige" påbörjades under förra veckan och i dag är det officiellt att Kristin Kaspersen kommer att vara den som är programledare för storsatsningen från Warner Bros. Discovery.

– Jag blev så oerhört glad när jag fick frågan. Ett galet kul program på en fantastisk kanal. Både teamet och deltagarna är en drömkombination med mycket humor, skratt, värme och äventyrslystnad, säger Kristin Kaspersen i pressutskicket.

Alla deltagare i Race Across The World Sverige 2024

I äventyrsprogrammet medverkar tio deltagare uppdelade i fem lag. Bland de tävlande hittar vi flera välkända namn, som Felix Herngren, Eva Röse, Peter Magnusson och Thomas Wassberg.

Lagen i Race Across The World Sverige:

  • Felix Herngren och Clara Herngren
  • Thomas Wassberg och Björn Wieser
  • Eva Röse och Karin Röse
  • Peter Magnusson och Lotta Blomqvist
  • Emil Henrohn och Carl Hedin

Något spikat premiärdatum för "Race Across The World Sverige" existerar inte, men Warner Bros. Discovery meddelar att programmet kommer till Kanal 5 och Max senare under 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL