Pernilla Wahlgren fick tillåtelse att visa pappa Hans sjukdom på TV

Pernilla Wahlgren fick tillåtelse att visa pappa Hans sjukdom på TV

Axel Diedrichs
15 juni 2024 kl. 11:29

Kommer att vara med i nya säsongen av "Wahlgrens värld"

I maj gick Pernilla Wahlgrens pappa Hans bort. Men ännu har tittarna inte sett det sista av honom – hans sista tid kommer att visas i "Wahlgrens värld".

Den folkkära mångsysslaren Pernilla Wahlgren är åter aktuell med en ny säsong av Wahlgrens värld där tittarna får följa hennes och familjens liv i vardagen. Programmet som rullat i femton säsonger är känt för sin transparens där huvudpersonerna tragglar sig genom både vått och torrt framför kameran. Därför kommer man inte att ducka Pernillas pappa Hans sjukdom i programmet.

Pernilla Wahlgren fick tillåtelse att visa pappa Hans sjukdom på TV
Pernilla Wahlgren. Foto: Filmtopp Int.

Pernilla Wahlgren fick pappa Hans välsignelse att visa hans sista tid på TV

För drygt en månad sedan gick Pernillas pappa Hans Wahlgren bort, vilket ställer frågan på sin spets om hur mycket man kan bjuda in tittarna i sitt privatliv. När Pernilla gästar Nyhetsmorgon under lördagen berättar hon att tittarna kommer få se delar av Hans sista tid i livet. Men det var ingen självklarhet från början att fatta detta beslut.

– När sjukdomsbeskedet kom så filmade vi först som vanligt, men sen sa vi att allting handlar om pappas sjukdomsbild. Han ville inte att det skulle komma ut att han var sjuk så länge han var i livet och det hade vi full respekt för. Sen pratade jag med honom och sa "är det okej om vi pratar om dig?". Han fick till och med se klipp som vi hade filmat där jag var ute i skogen och grät och pratade om honom. Då tittade han på det och grät och sa "vad fint det var, vilket fint samtal. Tack för att jag fick se det", så det kändes väldigt fint att vi ha hans välsignelse. Att vi inte gör nånting som han inte hade tyckt om, säger Pernilla Wahlgren till TV4.

Pernilla Wahlgren ser en stor styrka med att låta programmet vara så transparent det bara går:

– Jag tror hela hela USP:en med Wahlgrens värld och varför folk tycker om det så mycket för att vi är så transparenta, men jag hoppas också att dom ser att vi inte är det på ett… det finns aldrig någon baktanke med det utan vi har bara filmar och kör och sen har producenterna och alla vi i teamet liksom sån respekt för det vi gör att ingen ska känna sig uthängd eller utlämnad.

"Wahlgrens värld" säsong 15 rullar nu på streamingtjänsten Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL