BEKRÄFTAT: Över Atlanten säsong 7 har premiär i september

BEKRÄFTAT: Över Atlanten säsong 7 har premiär i september

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
19 juni 2024 kl. 16:00

Warner Bros. Discovery bekräftar premiärdatumet för kommande säsong

I dag har Warner Bros. Discovery bekräftat premiärdatumet för säsong 7 av "Över Atlanten", den andra säsongen som sänds under 2024. Det blir som förväntat premiär i september för programmet.

Det har länge varit känt att "Över Atlanten" skulle återvända under hösten med sin andra säsong för 2024 (sin sjunde säsong sedan programmet debuterade i rutan). I den kommande säsongen är det de välkända svenska profilerna Peter Forsberg, Suzanne Reuter, Anders "Ankan" Johansson, Kristoffer Appelquist, Clara Henry och Dante Zia som korsar havet tillsammans med Gurra Krantz.

Redan i slutet av januari kunde vi skriva om att säsongens deltagare hade lyckats ta sig i land.

– Vi kom fram. Över Atlanten. En enorm upplevelse. Själsligt och fysiskt. Vet inte om jag rekommenderar det till någon med barn eller till någon som är kär. Men detta glömmer jag aldrig. Tack alla inblandade, skrev Anders "Ankan" Johansson på sitt Instagramkonto den 30 januari.

Senare spekulerade vi i att Över Atlantens höstsäsong 2024 skulle ha premiär i september i år. Detta är uppgifter som Warner Bros. Discovery nu bekräftar.

BEKRÄFTAT: Över Atlanten säsong 7 har premiär i september
Skärmdump från Instagram @anders_ankan.

Över Atlanten säsong 7 (hösten 2024) har premiär i början av september

Warner Bros. Discovery har under dagen presenterat premiärdatum för några av sommarens och höstens höjdpunkter på streamingtjänsten Max. Bland dessa hittar vi Över Atlanten säsong 7 som en av de stora premiärerna som leder oss in i hösten.

Tittarfavoriten kommer då att ha premiär tisdag den 3 september på såväl Max som på Kanal 5.

"Över Atlanten" är inte den enda tittarfavoriten som återvänder i början av september. Även en ny säsong av "Kompani Svan" har premiär samma vecka.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL