Spökjakt kommer tillbaka med säsong 6

Bekräftat: Spökjakt kommer tillbaka med säsong 6

Axel Diedrichs
30 oktober 2023 kl. 10:10

Släpps någon gång 2024

Förra veckande meddelade Warner Bros. Discovery att de gör Spökjakt säsong 6 med Joakim och Jonna Lundell. I övrigt spar de på detaljerna runt produktionen.

När Warner Bros. Discovery presenterade deras kommande innehåll för när HBO Max och discovery+ slås ihop till att bli streamingtjänsten Max, gick de ut med att Spökjakt säsong 6 blir verklighet. Succéprogrammet vann priset Årets program på Kristallen 2020 och har under följande år, 2021-2013, utsetts till tittarnas favoritprogram på galan.

Bekräftat: Spökjakt kommer tillbaka med säsong 6
Foto: discovery+.

Spökjakt säsong 6 blir av på discovery+

Just nu sänds den femte säsongen med nya avsnitt varje vecka. I den befinner sig paret Lundell och deras hängivna team i England där de undersöker ökända spökhus för att se om de kan göra några spännande paranormala upptäckter. Bland annat har vi fått se dem 30 East Drive i Pontefract, London där den stora rysaren The Conjuring från 2016 utspelar sig.

Vilka berömda spökhus teamet kan tänkas besöka i Spökjakt säsong 6 har vi väldigt få uppgifter om, men på spökjägarna Laxtons hemsida kan vi läsa att säsongen redan är inspelad och att den släpps 2024. Detta stämmer överens med de uppgifter Warner Bros. Discovery låtit oss ta del av. Vidare kan vi läsa att det stora mediumet Pierre Hesselbrandt kommer att medverka, men i vilken utsträckning han deltar i programmet lämnas osagt. Nedan ser du honom posera tillsammans med teamet:

Filmtopp håller dig uppdaterad om den sjätte säsongen av "Spökjakt".

NÄSTA ARTIKEL