Stugdrömmar säsong 2 – detta vet vi

Stugdrömmar säsong 2 – detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
19 april 2023 kl. 14:04

Ska fler stugdrömmar förvandlas till verklighet?

I "Stugdrömmar" på Kanal 5 och discovery+ får tittaren haka på när drömmar om små mysiga boenden på avlägsna platser plötsligt blir till verklighet tack vare en hängiven kvartett. Nu när den första säsongen går i mål ställer vi oss frågan om en "Stugdrömmar" säsong 2 väntar på oss runt hörnet.

"Stugdrömmar" är programmet Kanal 5 och discovery+ där drömtrion Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm, tillsammans med Gustav Ovland, tar sig till stugor på avlägsna platser i landet. Där ser de till att förverkliga några lyckliga fås stugdrömmar.

Under den första säsongens 12 avsnitt har vi fått följa med när kvartetten förvandlar små stugor till drömboenden på platser som sträcker sig från idylliska öar till fantastiska fjällstugor. Varje stuga kommer med sina unika utmaningar och såväl klimat som andra förutsättningar ligger till grund för besluten som fattas i renoveringsprocessen.

Stugdrömmar säsong 2 – detta vet vi
Foto: discovery+

Programmet är perfekt för den som uppskattar realitygenren för renoveringsprogram, som i det här fallet också kombineras med slående vackra miljöer och unika hinder på vägen mot uppfyllda drömmar.

När den första säsongen av Stugdrömmar nu har gått i mål ställer vi oss frågan om vi kommer att få njuta av fler avsnitt i framtiden.

När kommer Stugdrömmar säsong 2?

I detta nu har Kanal 5 och discovery+ inte lämnat någon information om Stugdrömmar säsong 2, men när Filmtopp försöker ta tempen på serien känns det som om det är berättigat att hoppas på en andra säsong. Programmet riktar sig till en bred, tv-tittande målgrupp och ser ut att ha charmat en hel del tittar under våren för den första säsongen.

Utöver programmets popularitet har även Wistam, Krigström och Särnholm gång på gång visat sig vara en uppskattat trio att följa i rutan. De samarbetade exempelvis under många år i omåttligt populära Sofias änglar. Skulle Stugdrömmar mot all förmodan inte förnyas är det inte heller helt omöjligt att vi skulle kunna få följa trion i ett nytt, snarlikt program.

Skulle Stugdrömmar få nytt förtroende är det troligast att vi kommer att få se nya avsnitt tidigast 2024, förhoppningsvis på vårhalvåret. Om så blir fallet eller ej återstår att se.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL