“Ankan“ Johansson om Över Atlanten: “Vet inte om jag rekommenderar det...“

“Ankan“ Johansson om Över Atlanten: “Vet inte om jag rekommenderar det...“

  • Discovery+
Axel Diedrichs
31 januari 2024 kl. 10:01

Komikern med uppdatering från äventyrets slut

Anders “Ankan“ Johansson är klar med säsongen av "Över Atlanten" som ska sändas i höst. I ett inlägg på Instagram berättar han om upplevelsen.

Den 6 februari är det premiär för vårsäsongen av Över Atlanten 2024 på discovery+ och Kanal 5. Så varför pratar vi om Anders “Ankan“ Johansson som inte ens är med i avsnitten som snart ska sändas? Den folkkära komikern har precis uppdaterat oss om säsongen som kommer först senare i år. Nu går nämligen deras resa och inspelningen i mål, och "Ankan" verkar ha varit med om en emotionell berg- och dahlbana. 

“Ankan“ Johansson om Över Atlanten: “Vet inte om jag rekommenderar det...“
Anders "Ankan" Johansson och Suzanne Reuter. Foto: Anders Instagram.

Anders “Ankan“ Johansson om Över Atlanten: “Vet inte om jag rekommenderar det...“

Det finns många exempel på när de kändisar som varit med i det älskade äventyrsprogrammet sagt att det är en helt unik och livsomvälvande upplevelse. Den senaste som öppnat upp sig om programmet är Anders “Ankan“ Johansson som är med i nästa säsong, det vill säga den vi får ta del av först i höst.

I ett inlägg på Instagram uppdaterar han sina följare från när han, Suzanne Reuter, Peter Forsberg, Clara Henry, Christoffer Appelquist och Dante Zia kommer i land efter vad som verkar ha varit en händelserik och utmanande resa med en hel del hemlängtan. 

– Vi kom fram. Över Atlanten. En enorm upplevelse. Själsligt och fysiskt. Vet inte om jag rekommenderar det till någon med barn eller till någon som är kär. Men detta glömmer jag aldrig. Tack alla inblandade, skriver Anders "Ankan" Johansson på Instagram.

Tisdagen den 6 februari är det premiär för "Över Atlanten" våren 2024. I den säsongen följer vi bland annat med Anders Öfvergård och Björn Kjellman ut till havs.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL