And Just Like That Hero

HBO: Ett maxat utbud

Mest läst senaste veckan

Recensioner

Visa alla

Nyheter

Visa alla

Listor

Visa alla

Intervjuer

Visa alla

Harry Potter

Visa alla

Årets bästa serier

Visa alla

HBO Max – massor av bra och nya serier

HBO Max är en streamingtjänst som både distribuerar eget material och andra aktörers. Under åren har de gett oss självklara klassiker som: OZ, Sopranos, Six Feet Under, Sex and the City och The Wire, men också smalare och mer kultiga titlar som: Flight of the Concords och Treme. På senare tid har vi fått framtida kultserier som Game of ThronesWestworld och Succession.

Kort och gott kan man säga att inget bolag har varit lika viktigt som HBO när det kommer till den höga status serierformatet har fått de senaste åren. Det var de, som med sina exemplariska och revolutionerande produktioner under framförallt 90-talet och 2000-talet, förändrade hela filmvärlden.

Så, rulla igång ditt HBO Max, luta dig tillbaka i soffan och scrolla igenom våra serietips och filmtips!

Populära HBO-titlar

På den här sidan hittar du allt det senaste nytt och det mest populära bland HBO:s titlar. Flera av dessa är säkert namn som du redan är bekantad med, såsom ovan nämnda Game of Thrones eller Westworld, men här finns också några dolda diamanter. En fantastiskt bra serie är exempelvis The Leftovers, som tyvärr inte riktigt har fått den megaspridning som den förtjänar.

Bra serier på HBO

I dagsläget producerar HBO hyllade serier som: The Last of Us, House of the Dragon, Euphoria och The White LotusSamtidigt som det är ett nöje kan det ibland kännas övermäktigt att tackla en så pass rik och mäktig katalog. Här hittar du vår lista med de bästa serierna på HBO 2023 för att förenkla din jakt på sevärt innehåll.

HBO Max filmer

HBO Max är tveklöst främst associerat med kvalitetsserier, men streamingtjänsten har också arbetat med film. Den senaste tiden har bolaget även börjat producera så kallade "originalfilmer" för sin streamingtjänst. Här kan vi exempelvis se Brexit, The Wizard of Lies och The Immortal Life of Henrietta Lacks. 

Likaså plockar de i samarbete med Warner Bros. in färska biofilmer. På senare tid har vi fått se titlar som The Batman, The Matrix Resurrections och Godzilla vs. Kong.

Bland HBO Maxs filmer hittar vi ett medelstort utbud, något som knappast kommer som någon överraskning. HBO är synonymt med kvalitetsserier och därmed förefaller det naturligt att just serier är deras primära dragkrok. För mer läsning om detta, spana in vår lista med nya filmer på HBO.

HB pris – Så mycket kostar HBO Max

Till skillnad från vissa andra aktörer, som SF Anytime och Viaplay, har HBO Max inga hyrfilmer, utan här är det abonnemangsmodellen som gäller hela vägen. Att bli medlem på HBO Max kostar 99 kr/mån utan bindningstid.

För den prislappen ingår följande:

  • Över 5 000 avsnitt
  • Hundratals filmer
  • Innehåll framtaget för barnen (s.k. HBO Toonix).

Toonix – Något för barnen

Som sagt får alla medlemmar tillgång till HBO Toonix, som är streamingjättens alldeles egna barnutbud.Här hittar man massor av familjefavoriter och en hel del spännande nyheter för barnen.

Exempelvis visar de "Nicke Nyfiken", "Beethoven", "Madagaskar", "Greta Gris", "Byggare Bob", "Steven Universe" och "Tom och Jerry". Med andra ord så finns här något för alla, även de större barnen och de vuxna som vill ta en rejäl nostalgitripp.