Strange New Worlds Hero

SkyShowtime filmer & serier

Mest läst senaste veckan

Nyheter

Visa alla

Recensioner

Visa alla

Intervjuer

Visa alla

Lista

Arkiv

Årets bästa serier

Om SkyShowtime Sverige

På den här sidan samlar vi det senaste nytt om streamingtjänsten SkyShowtime. Här hittar du info om tjänstens utbud, app, priser och tekniska lösningar m.m. så att du snabbt och enkelt kan avgöra om Paramount+ är något för dig.

Så mycket kostar SkyShowtime

Ett SkyShowtime-abonnemang kommer att kosta 69 kronor i månaden och vid lanseringen den 25 mars kommer man att kunna teckna en gratis provperiod på sju dagar.

Serier på SkyShowtime

Serieutbudet på Paramount+ är väldigt blandat. En av streamingtjänstens främsta styrkor är att den erbjuder serier i de flesta genrer, både nytt som gammalt. 

Bland titlarna finns välkända serier som har kultstämplats och en hel del oupptäckta guldkorn. Framöver kommer SkyShowtime dessutom att fortsätta producera originalserier – det har redan nu hunnit bli ett par stycken.

Filmer på SkyShowtime

Filmutbudet på SkyShowtime är väldigt varierat med titlar från de flesta genrer och från flera olika årtionden. 

Det är dock när det kommer till rejäla tungviktare som streamingtjänsten verkligen glänser. Du kan hitta både moderna och regelrätta klassiker i utbudet,

Barn- och familjeunderhållning

Som hem till några av de mest välkända varumärkena i världen, så som SvampBob Fyrkant, Teenage Mutant Ninja Turtels, Dora utforskaren och Paw Patrol, är Paramount+ portfölj full av Nickelodeon-innehåll samt en rad helt nya originaltitlar med Nickelodeons mest älskade karaktärer.

Vid lanseringen kommer spinoff-serien Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years finnas tillgänglig på SkyShowtime. Kamp Koral är en CG-animerad originalserie som tar tittarna tillbaka till när de ikoniska figurerna i Bikini Bottom träffade varandra för allra första gången, på ett sommarläger som inte liknar något annat.

Under 2021 kommer dessutom Nickelodeon Studios första samproduktion med Imagine Kids+Family, The Astronauts, ha premiär. En helt ny live-action-serie som följer en grupp barn som ger sig ut på sitt livs äventyr när de av misstag blir uppskjutna i rymden.

Lokalproducerat innehåll

De bästa historierna från hela världen kommer att skapas i lokala produktioner hos VIS, en del av ViacomCBS International. Först ut till Norden är den andra säsongen av barnprogrammet Hunden Ib som kommer i början av sommaren.

SkyShowtime Originals och exklusivt innehåll

Streamingtjänsten kommer att erbjuda premiuminnehåll både i form av SkyShowtime Originals och nya exklusiva serier. Vid lanseringen kommer alla säsonger av Yellowstone och kritikerrosade On Becoming a God in Central Florida att finnas exklusivt på SkyShowtime.