HBO Nordic – Här är alla tipsen på filmer & serier!

Välkommen till Filmtopps lista över de bästa filmerna och serierna på HBO Nordic!

Logotyp för HBO Nordic

Här har vi sammanställt de bästa filmerna och serierna som finns på HBO Nordic, utifrån våra recensioner samt IMDb:s samlingsbetyg. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta nya bra film- och serietips.

Givetvis täcker vi alla typer av genrer, allt från drama till skräck, från action till lågmälda dokumentärer, från svenskt till amerikanskt, från sydkoreanskt till iranskt. Om du är intresserad av att få ännu fler tips, kan du spana in vår lista över årets bästa filmer, som vi kontinuerligt uppdaterar.

Om HBO Nordic

HBO Nordic är en streamingtjänst som både distribuerar eget material men också andra aktörers. När det kommer till just TV-serier är det få bolag som har varit lika viktiga och avgörande som HBO. Under åren har de gett oss självklara klassiker som: OZ, Sopranos, Six Feet Under, Sex and the City och The Wire, men också smalare och mer kultiga titlar som: Flight of the Concords och Treme. 

Så, rulla igång ditt HBO Nordic, luta dig tillbaka i soffan och scrolla igenom våra rekommendationer!

Här kan du se några av de titlar som just nu är mest populära på HBO Nordic:

Nedan följer ett axplock av de bästa titlarna på HBO Nordic.

SERIER:

I dagsläget producerar HBO hyllade serier som: Veep, Game of Thrones, Westworld, The Deuce, Silicon Valley och Animals. Samtidigt som det är ett nöje kan det ibland kännas övermäktigt att tackla en så pass rik och mäktig katalog. Av den anledningen har vi på Filmtopp sammanställt denna lista på tips för att underlätta din beslutsamhetsprocess.

Nedanför kan du se vilka titlar som toppar HBO Nordics serieutbud.

FILMER:

HBO är tveklöst främst associerat med kvalitetsserier, men har också arbetat med film. Den senaste tiden har bolaget även börjat producera så kallade ”originalfilmer” för sin streamingtjänst. På HBO Nordic kan vi exempelvis se The Wizard of Lies och The Immortal Life of Henrietta Lacks. 

Nedanför kan de se vilka titlar som toppar HBO Nordics filmutbud.

Här hittar du en komplett lista över de bästa filmerna på HBO Nordic.

7 Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.