EXTRA: Kolla in det första klippet från House of the Dragon säsong 2

KLART: House of the Dragon säsong 2 har fått sitt premiärdatum

  • HBO
Axel Diedrichs
21 mars 2024 kl. 16:03

Två rivaliserande trailers ute

HBO har nu gått med när "House of the Dragon" säsong 2 har premiär. I samma veva släpper de inte bara en, utan två trailers tillhörande varsitt läger.

Tittarna längtar ordentligt efter att få se fortsättningen på HBO:s nya flaggskepp House of the Dragon. I ett helt nytt grepp väljer streamingtjänsten att för första gången i sin historia släppa två konkurrerande trailers för den kommande säsongen. Den ena för Team Green och den andra för Team Black.

Här ser du trailern för Team Green:

Här ser du trailern för Team Black: 

Då har House of the Dragon säsong 2 premiär på Max

Vid Series Mania i Lille på torsdagen debuterades HBO:s två rivaliserande trailers för den efterlängtade andra säsongen av House of the Dragon för första gången. Detta inträffade samtidigt som Warner Bros. Discovery annonserade att Max kommer att lanseras i Europa den 21 maj.

Ett blodigt inbördeskrig hotar att utbryta i Westeros mellan Team Green och Team Black, som strider för kung Aegon respektive drottning Rhaenyra. Båda sidor hävdar rätt till järntronen, och de två nya förhandstittarna som nu slppts avspeglar samma historia från två olika perspektiv. "Alla måste välja" innebär att tittarna måste fatta ett beslut om vilken sida av House Targaryen de stöder när riket splittras i säsong 2.

Serien, baserad på George R.R. Martins Eld & blod, utspelar sig 200 år före händelserna i Game of Thrones och berättar historien om House Targaryen.

"House of the Dragon" säsong 2 släpps på Max den 17 juni.  

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL