Fira Conan O'Briens födelsedag med hans nya serie på Max – premiär i dag

Fira Conan O'Briens födelsedag med hans nya serie på Max – premiär i dag

  • HBO
Ivar Sandberg
18 april 2024 kl. 10:04

Conan O'Brien ut på resa i Conan O'Brien Must Go

På torsdag släpps Conan O'Briens nya serie "Conan O'Brien Must Go" som är 4 avsnitt lång. Gör dig redo på roliga stop runt världen med Conan där han träffar sina vänner han fått genom sin podcast.

Samma dag som Conan O'Brien fyller 61 år, 18 april, släpps dessutom hans nya Conan O'Brien Must Go (2024) på HBO Max. Conan är en Emmy-vinnande före detta programledare som är mest känd för sina nästan 30 år som talkshow-värd.

Profilen är nu tillbaka för att resa ut i världen, där han kommer att överraska några av de nya vänner han samtalat med i sin podcast de senaste åren.

Fira Conan O'Briens födelsedag med hans nya serie på Max – premiär i dag
Foto: HBO Max.

Träffa dina favoriter från podcasten

I "Conan O'Brien Mus Go" kommer Conan att bege sig ut i världen för att möta upp nya vänner han skaffat genom sin podcast Conan O'Brien Needs a Fan, en avgrening av den populära podcasten Conan O'Brien Need a Friend.

Genom seriens gång åker han till flera olika länder, inklusive Norge, Thailand, Argentina och Irland för att överraska de nya vänner. När han är i länderna uppskattar han kulturen och maten i en lättsam stämning och träffar sina största fans. 

Serien är producerad av Conans eget bolag Conaco och det är han själv tillsammans med Jeff Ross som har producerat serien. 

Se serien på HBO Max med premiär den 18 april!

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL