Här är Dino, Anders och Chris sista val i Bonde söker fru – Jorden runt 2024

Här är Dino, Anders och Chris sista val i Bonde söker fru – Jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
03 juni 2024 kl. 20:00

Tjejerna som får stanna på böndernas gårdar.

Det har blivit dags för säsongsavslutning av "Bonde söker fru – Jorden runt" 2024 i TV4. Här är tjejerna som som lyckats fånga utlandsböndernas hjärtan.

Bönderna i Bonde söker fru 2024 – bönder i USA, Grekland och Frankrike
Foto: TV4.

Säsongsavslutning i "Bonde söker fru – Jorden runt" 2024

Under våren har vi fått följa ett nytt gäng utlandsbönder på jakt efter kärlek i spin-off-serien Bonde söker fru – Jorden runt i TV4. Den här gången har vi fått följa tre glada herrar som känner sig mer än redo för att hitta någon att dela resten av livet med. Dino Choreftis, en 49-årig olivbonde som är bosatt på Rhodos, Grekland. Den 71-årige travtränaren Anders Lindqvist, bosatt i Frankrike och den 25-årige vinbonden Christopher Sjöblom, bosatt i Kaliforniens vackra vinparadis, Napa Valley.

Det har minst sagt varit en turbulent säsong och här är tjejerna som slutligen blir valda att stanna kvar på böndernas gårdar.

Chris väljer Johanna i Bonde söker fru jorden runt
Chris och Johanna. Foto: TV4.

Chris slutgiltiga val

Redan från start har det varit tydligt för tittarna att vinbonden Chris har dragits mest till två av alla deltagarna, och det är mellan just Amanda Ruud och Johanna Lidman som det står i bondens sista val. Slutligen faller Chris val på Johanna och Amanda får packa väskorna och åka hem till Sverige igen.

– Det är jättejobbigt att han inte valde mig. Det är något av det märkligaste jag har varit med om emotionellt. Jag ville bara därifrån så fort som möjligt, jag kände att jag bara sjönk ihop och tårarna kom, jag hade inte lust att gråta framför honom, säger Amanda till produktionen innan hon lämnar.

Dino väljer Olivia i bonde söker fru jorden runt
Olivia, Dino. Foto: TV4.

Dinos slutgiltiga val

För olivbonden Dinos del måste han välja mellan Olivia Åberg och Emma-Li Collin. Dino och Emma-Li har haft en tydlig kemi och dragning till varandra genom hela säsongen, men till mångas förvåning väljer han till slut att fråga Olivia om hon vill stanna kvar på gården och fortsätta inledningen av en relation.

– Att höra Dino säga till mig att han inte vill att vi ska ses mer, det är jobbigt. Jag är glad att jag träffat honom, han är en fin man och jag är jätteglad för det här äventyret. Jag tror att jag kommer hitta kärleken längre fram, säger Emma-Li till produktionen.

Anders väljer Charlotte i Bonde söker fru jorden runt
Anders, Charlotte. Foto: TV4.

Anders slutgiltiga val

Sist men inte minst måste travtränaren Anders välja mellan Charlotte Forslund och Ann-Kristin Östergren. Under avsnittet berättar Anders att det är väldigt jämt mellan tjejerna och att han kan se en potentiell framtid med båda. Till sist blir det Charlotte som får frågan om att stanna.

– Jag är jätteglad att jag fått lära känna honom, jag var ju nyfiken på honom, det var därför jag sökte. Från det vi träffades första gången till idag, jag har minnen för livet. Jag är nöjd att jag vågade och jag har inte gett upp på kärleken, säger Ann-Kristin med ett leende innan hon lämnar.

Filmtopp vill passa på att tacka produktionen och alla modiga deltagare som ställt upp i vårens upplaga av "Bonde söker fru – Jorden runt" i TV4 och vi ser fram emot kommande säsonger!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL