Det här är Olivia Åberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Olivia Åberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
24 april 2024 kl. 10:04

Tog sig till Grekland för att dejta bonden Dino

Det mysiga dejtingäventyret "Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till olivbonden Dino Choreftis är Olivia Åberg.

Olivia Åberg i Bonde söker fru - jorden runt
Olivia Åberg. Foto: TV4.

Det här är Olivia Åberg som söker kärlek i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024

En av årets utlandsbönder i spinoff-programmet Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är Dino Choreftis, en 49-årig olivbonde som är bosatt på Rhodos, Grekland. En av årets modiga deltagare som sökt in till programmet för att dejta just Dino, och som är en av de deltagare som sticker ut lite extra är Olivia Åberg.

Olivia Åberg i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Olivia Åberg. Foto: TV4.

Brinner för att hjälpa andra

Olivia är 32 år och kommer från Simrishamn som ligger på Österlen i Skåne. Hon är utbildad till socialpedagog med särskild kompetens inom KBT och jobbar idag som livscoach och familjebehandlare under eget bolag. Olivia beskriver sig själv som en kreativ, rolig och flexibel person med en förmåga att alltid motivera och att se det positiva i alla situationer. Hon brinner för för personlig utveckling och vill hjälpa människor att hitta sina bästa jag i både vardag som jobb. Nu känner Olivia sig mer än redo för att hitta den sista pusselbiten i hennes liv, nämligen den stora kärleken.

Hur det går mellan Dino och Olivia får vi se i fortsättningen av "Bonde söker fru – jorden runt 2024", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL