Det här är Amanda Ruud i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Amanda Ruud i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
15 april 2024 kl. 08:04

Sökte in för att dejta Christopher Sjöblom , 25 år, USA

Det mysiga dejtingäventyret "Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till vinbonden Christopher är skribenten och bloggaren Amanda Ruud.

Det här är Amanda Ruud
Amanda Ruud. Foto: TV4.

Det här är Amanda Ruud i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024

En av årets utlandsbönder i spin-off-serien Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är den 25-årige vinbonden Christopher Sjöblom som bor i Napa Valley, Kalifornien. En av årets sökande som föll för Christophers porträtt-video inför programmet är Amanda Ruud, 26 år, från Stockholm. Det vi tittare har fått se av Amanda hittills är att hon verkar vara en genuin person. Hon är sprallig, glad, positiv och bjuder på sig själv. På fritiden tränar hon thaiboxning och är äventyrlig av sig, något Christopher nämnt att han söker i en partner.

Amanda Ruud i Bonde söker fru jorden runt
Amanda Ruud. Foto: TV4.

En blivande influencer

Amanda jobbar som Account Manager inom sälj på företaget Telia, men det är inte det enda hon pysslar med. På hennes Instagram (@amandaruud) beskriver hon sig själv som säljare, bloggare, skribent och en allmänt positiv person, där har hon dessutom en imponerande mängd följare på över hela 9 000 stycken.

Nu hoppas Amanda på att hitta den stora kärleken i Christopher och hon är redo att ta sitt pick och pack för att flytta till varmare breddgrader. Något som garanterat kommer att generera till ännu fler följare och vi på Filmtopp har på känn att hon snart kommer kunna kategoriseras som en tvättäkta influencer!

Missa inte Amandas jakt på kärlek i årets upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt", måndagar i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL