Det här är Johanna Lidman i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Johanna Lidman i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 april 2024 kl. 14:04

Hennes ansökan imponerade mest på Chris

Det mysiga dejtingäventyret "Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande som sticker ut lite extra är Johanna, 26, Stockholm. Hon har sökt in till vinbonden Christopher Sjöblom.

Johanna i Bonde söker fru jorden runt 2024
Johanna Lidman. Foto: TV4.

Det här är Johanna Lidman i "Bonde söker fru – jorden runt" i TV4

En av årets utlandsbönder i spin-off-serien Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är den 25-årige vinbonden Christopher Sjöblom som bor i Napa Valley, Kalifornien. En av årets sökande som föll för Christophers porträttvideo inför programmet är Johanna Lidman. Johanna är 26 år och kommer från Stockholm. Hon är en smart tjej om man ser till hennes bakgrund och utbildningar, hon gick naturvetenskap på gymnasiet i Värmdö och flyttade till Uppsala 2017 för att plugga molekylär bioteknik och 2022 tog hon sin civilingenjörsexamen i ämnet.

I dag jobbar hon som processingenjör på ett företag i Uppsala och på fritiden gillar hon att spela fotboll.

Johanna i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Johanna Lidman. Foto: TV4.

Johannas video imponerade mest på Chris

Alla deltagare som söker till Bonde söker fru – jorden runt blir ombedda att skicka med en video på sig själva där de berättar lite mer om vilken typ av människor de är. Under Chris och Johannas första möte berättar han att det var hennes video som stod ut mest, och kändes extra intressant för vinbonden.

– Du är nog den som stod ut mest för mig bland alla tjejer faktiskt. När jag såg din video så var du såhär jävligt bubblig och du är civilingenjör, du är så jättesmart, asså fan, vad kul, säger Chris till Johanna under deras första möte.

Följ Johanna och Chris resa i jakten på den stora kärleken i "Bonde söker fru - jorden runt", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL