Det här är muskelknutten Dino Choreftis i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är muskelknutten Dino Choreftis i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 11:04 | Publicerad 10 april 2024 kl. 09:04

Den charmige olivbonden

En av årets dejtingsugna bönder som sökt in till vårens upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt" 2024 i TV4 är den havsälskande 49-åringen Dino Choreftis.

Dino Choreftis i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Dino Choreftis. Foto: TV4.

Det här är Dino Choreftis i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024

En av bönderna som medverkar i den nya säsongen av Bonde söker fru – Jorden runt (en spin-off serie till Bonde söker fru) är den passionerade mannen Dino Choreftis, en 49-årig olivbonde som är bosatt på Rhodos, Grekland. Tillsammans med bönderna Anders Lindqvist och Christopher Sjöblom har Dino gett sig ut på sitt livs äventyr i hopp om att hitta den stora kärleken.

Dino i Bonde söker fru - jorden runt
Dino Choreftis. Foto: TV4.

En relationskille som är näst intill perfekt

Dino är en man med många strängar på sin lyra. Utöver just sin olivodling odlar han även grönsaker som kål, zucchini och tomater samt frukter som apelsiner, granatäpplen och grapefrukter på sin gård. När det kommer till intressen älskar han att styrketräna, köra hoj, ta segelbåten ut på Greklands turkosa hav och njuta av solnedgången, kitesurfa och ta några snabba vändor på sin jetski.

– Jag letar bara efter någon att älska och bli älskad av. Som partner kan jag säga att jag inte är tråkig. Jag är inte perfekt, men gaska nära. Jag är en relationskille och jag kan inte tänka mig en dag till i mitt liv utan kärlek, säger Dino med glimten i ögat till produktionen.

Missa inte Dinos jakt på den stora kärleken i vårens upplaga av "Bonde söker fru – Jorden runt" i TV4 måndagar 20.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL