Det här är vinbonden Christopher Sjöblom i Bonde söker fru - jorden runt

Det här är vinbonden Christopher Sjöblom i Bonde söker fru - jorden runt

  • TV4 Play
Sofie Landgren
10 april 2024 kl. 18:04

En äventyrlig 25-åring

Nu får tittarna följa med på ett storslaget äventyr när Bonde söker fru åker jorden runt i jakt på kärleken. En av säsongens sökande i spin-off serien "Bonde söker fru - jorden runt" i TV4 är Christopher Sjöblom.

Christopher Sjöblom i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Christopher Sjöblom. Foto: TV4.

Det här är Christopher Sjöblom i Bonde söker fru - jorden runt

En av bönderna som medverkar i den nya säsongen av Bonde söker fru – Jorden runt (en spin-off serie till Bonde söker fru) är den 25-årige Christopher Sjöblom som tillsammans med bönderna Anders Lindqvist och Dino Choreftis nu har gett sig ut på sitt livs äventyr i hopp om att hitta den stora kärleken.

Christopher är född i Sverige men uppvuxen i Kaliforniens vackra vinparadis, Napa Valley där han idag jobbar som vinbonde. Och trots hans unga ålder är han utbildad arkitekt och drömmer om att en dag rita och bygga sin alldeles egna vingård.

Det här är vinbonden Christopher Sjöblom i Bonde söker fru - jorden runt
Christopher Sjöblom. Foto: TV4.

Stor passion för spontana äventyr

Christopher, eller Chris som han kallas, är en riktig adrenalinjunkie som älskar klättring, skateboard och skidåkning. Men det är inte bara fart och fläkt som gäller, han uppskattar även lugna hemmakvällar med matlagning och att sitta och klinka på sitt piano i lugn och ro.

Under säsongens första avsnitt berättar han att han är lite nervös iför att flörta med tjejer på svenska.

– Den enda svenskan jag har pratat är med mina kusiner, mina föräldrar och min syster, men det har ju aldrig varit något flörtigt, det är en helt ny sak för mig, säger Christopher till produktionen.

Det här söker Christopher i en partner

– En tjej som jag skulle falla för är någon som har mycket energi, äventyrlig, kan vakna upp och köpa en flygbiljett samma dag och åka iväg. Jag vill ha någon som pushar mig ur min comfortzone, förklarar Christopher i säsongens första avsnitt.

Missa inte Christophers jakt på den stora kärleken i vårens upplaga av "Bonde söker fru – Jorden runt" i TV4 måndagar 20.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL