Efter cancern söker Anders Lindqvist kärlek i Bonde söker fru – jorden runt

Efter cancern söker Anders Lindqvist kärlek i Bonde söker fru – jorden runt

  • TV4 Play
Sofie Landgren
08 april 2024 kl. 17:04

"Nu har jag fått en ny chans"

Den 71-årige travtränaren Anders Lindqvist är en av årets deltagare i dejtingprogrammet "Bonde söker fru - jorden runt" i TV4. Här kan du lära känna Anders!

Anders Lindqvist i Bonde söker fru - jorden runt
Foto: TV4.

Det här är travtränaren Anders Lindqvist i "Bonde söker fru – jorden runt"

Det har blivit dags för premiären av spin-off serien Bonde söker fru – jorden runt i TV4 och på TV4 Play. Under serien får tittarna följa tre svenska utlandsbönder som lever och arbetar i en vardag långt ifrån det traditionella svenska bondesamhället. En av årets deltagare som känner sig extra redo för att hitta kärleken är den numer 71-årige travtränaren Anders Lindqvist, bosatt i Frankrike.

Bonde söker fru - jorden runt, SÄSONGSPREMIÄR
Foto: TV4.

Har fått en ny chans i livet

Anders har en lång och framgångsrik karriär inom travsporten där han är känd under smeknamnet ”Linkan” och i november 2018 gick han ut på Twitter och berättade att han drabbats av cancer i urinblåsan. Under säsongens första avsnitt av Bonde söker fru – jorden runt berättar han att han har mycket att tacka sina hästar för men också att det finns mycket att skylla på när det kommer till de fyrbenta vännerna, att det var hästarna som ledde till cancern.

– Jag tror bland annat att jag blev sjuk och fick cancer berodde på hästarna för att jag jobbade för mycket. Kroppen pallade inte det. Önskan efter kärlek har blivit mycket större efter det och nu har jag fått en ny chans, säger Anders i sin introduktionsvideo.

Anders beskriver sig själv som väldigt oblyg till vardags men när han blir ensam med en tjej som han har "lite pirr för" så blir han som en blyg liten pojke igen.

– Det skulle vara underbart om jag träffade kärleken igen. Jag har kommit in på upploppet. Visserligen är det ett långt upplopp och jag har inte tänkt köra så fort, men jag vill inte leva ensam resten av mitt liv, säger Anders till produktionen.

Missa inte Anders "Linkan" Lindqvist i jakten på kärlek i "Bonde söker fru - jorden runt" 2024 som sänds på måndagar, 20.00, på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL