Det här är Ann-Kristin Östergren i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Ann-Kristin Östergren i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
26 april 2024 kl. 12:04

Tog sig till Frankrike för att dejta travprofilen Anders

Vårens upplaga av det populära dejtingprogrammet "Bonde söker fru – jorden runt" har snabbt blivit en favorit bland TV4:s tittare. En av årets deltagare som tog sig modet att skicka in en ansökan om att dejta travbonden Anders är Ann-Kristin Östergren.

Det här är Ann-Kristin Östergren  i Bonde söker fru – jorden runt 2024
Ann-Kristin Östergren. Foto: TV4.

Det här är Ann-Kristin som söker kärlek i vårens upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt"

Den 71-årige travtränaren Anders Lindqvist är en av årets utlandsbönder som söker efter kärlek i den mysiga spin-off serien Bonde söker fru- jorden runt TV4. Anders är bosatt i Frankrike och en av årets deltagare som föll för både en potentiell flytt till Frankrike och Anders porträttvideo är den varma, trygga och mysiga pensionären Ann-Kristin Östergren, 75, född i Malå kommun i Lappland, men är bosatt i Trosa sedan en längre tid tillbaka. Hon har tre barn och hela åtta barnbarn, och innan hon tog steget till att gå i pension så jobbade hon inom tandvården.

Ann-Kristin i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Ann-Kristin Östergren. Foto: TV4.

Redo att hitta någon att dela resten av livet med

Ann-Kristin blev änka för 15 år sedan, och sedan dess har det stått ganska still på kärleksfronten. Nu känner hon sig redo för att ta sig an dejtinglivet igen och söker efter en trygg man att dela resten av livet med. Om det blir Anders som får Ann-Kristin att våga släppa in kärleken igen återstår att se.

Missa inte Anders och Ann-Kristins kärleksresa i vårens upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL