Det här är Emma-Li Collin i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Emma-Li Collin i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 april 2024 kl. 11:04

Tog sig till Grekland för att dejta bonden Dino

"Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till olivbonden Dino Choreftis är Emma-Li Collin från Täby.

Det här är Emma-Li Collin i Bonde söker fru jorden runt 2024
Emma-Li Collin. Foto: TV4.

Det här är Emma-Li Collin i "Bonde söker fru – jorden runt" i TV4

En av årets utlandsbönder i spinoff-programmet Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är Dino Choreftis, en 49-årig olivbonde som är bosatt på Rhodos, Grekland. En av årets deltagare som sökt in till programmet för att dejta just Dino är Emma-Li Collin, 32, från Täby utanför Stockholm. Emma-Li har barn och en framtida relation med Dino skulle innebära ett distansförhållande, en faktor som gjorde Dino tveksam till om han skulle bjuda hem henne till gården.

– Jag har hellre äkta kärlek som jag får sakna, än en "bara för att"-relation som jag kan träffa varje dag, säger hon till Dino under deras första möte.

Det var till slut de orden och Emma-Lis vackra ögon som gjorde att Dino kunde släppa sin oro för ett potentiellt distansförhållande och bestämde sig för att bjuda ner henne till sitt älskade Rhodos.

Emma-Li Collin. Bode söker fru Jorden runt
Emma-Li Collin. Foto: TV4.

Redo för att hitta den rätte

Emma-Li är en kattmänniska av högsta rang och utöver barnen så har hon en liten "pälskling" där hemma. Hennes mamma är från Finland och hennes pappa har finskt påbrå. Hon har alltid bott i Sverige men känner sig som en finska i blodet. Nu hoppas hon på att hitta kärleken, och vem vet, Dino kanske är just den som blir hennes grekiska gud.

Hur det går mellan Dino och Emma-Li får vi se i fortsättningen av "Bonde söker fru – jorden runt 2024", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL