Anders gör sitt första val i Bonde söker fru – jorden runt: Jag är tom

Anders gör sitt första val i Bonde söker fru – jorden runt: "Jag är tom"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
06 maj 2024 kl. 20:05

"Våra vägar går inte åt samma håll"

Den 71-årige travtränaren Anders Lindqvist gör sitt fösta val om vem som får lämna hans franska gård i "Bonde söker fru – jorden runt"

Anders gör sitt första val i Bonde söker fru - jorden runt
Foto: TV4.

Anders gör sitt första val i "Bonde söker fru - jorden runt"

I föregående avsnitt av Bonde söker fru - jorden runt fick tittarna fått ta del av bönderna Dino ochChris första val för säsongen. Chris valde att skicka hem Chanelle Knutsson och Dino valde att skicka hem Lynn Ivarsson. Nu har det blivit dags för travbonden Anders Lindqvist att göra sitt första val och redovisa vem det blir som som får packa väskan och lämna den franska gården. Det blir ett oväntat val för såväl tittare som deltagare.

Anette "Nettan" Wallin först att lämna Anders gård i bonde söker fru - jorden runt 2024
Anette "Nettan" Wallin. Foto: TV4.

Anette "Nettan" Wallin blir först ut att lämna Anders gård

Tidigare under dagen tar Nettan med Anders på en promenad för att lära känna henne bättre innan Linda Lindorffs besök. De har en fin dialog om livet och det känns som att paret klickar väldigt bra med varandra, men trots denna fina stund så beslutar Anders att det är Nettan som får lämna gården.

– Den stora kärleken som jag letar efter var ju tyvärr inte Anders, men han har ju gett mig lite mer kärlek på ett annat sätt, att jag inte ska ge upp. Och att få höra de fina orden värmer i hjärtat, säger Nettan till produktionen innan hon lämnar.

– Våra vägar går inte åt samma håll. Jag är rätt tom efter det här första valet. Nettan är en fantastisk kvinna med en enorm värme, omtänksam och hon är betydligt djupare än man trodde, men, jag tror att jag klickar bättre med någon av de tre blondinerna, säger Anders till produktionen efter sitt val.

Nu står det mellan tre kvinnor, och det är Ann-Kristin Östergren, Charlotte Forslund och Helena Tigerberg. Vem av tjejerna som blir Anders slutgiltiga val återstår att se.

Missa inte fortsättningen av "Bonde söker fru - jorden runt" 2024, måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL