Det här är Chanelle Knutsson i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Chanelle Knutsson i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 19 april 2024 kl. 06:04 | Publicerad 18 april 2024 kl. 09:04

Träffade Christopher Sjöblom via videosamtal

Det mysiga dejtingäventyret "Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till vinbonden Christopher är Chanelle Knutsson, som lyckades imponera på honom via länk!

Chanelle i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Chanelle Knutsson. Foto: TV4.

Det här är Chanelle Knutsson i "Bonde söker fru – jorden runt" i TV4

En av årets utlandsbönder i spin-off-serien Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är den 25-årige vinbonden Christopher Sjöblom som bor i Napa Valley, Kalifornien. En av årets sökande som föll för Christophers porträttvideo inför programmet och som inte kunde ta sig till slottet fysiskt och fick istället träffa honom via ett videosamtal första gången är Chanelle Knutsson, 24, bosatt i Borås utanför Göteborg. Chanelle är en öppen och social tjej som inte är rädd för att bjuda på sig själv, egenskaper som passar bra in i hennes yrkesroll som receptionist på gymkedjan Nordic Wellness.

Chanelle Knutsson i Bonde söker fru - jorden runt
Chanelle Knutsson. Foto: TV4.

Ett självklart val för Chris

Chanelle var ett av Christophers mest självklara val till att bjuda hem till gården, och hans motivering till det är: kan man känna såna gnistor via ett videosamtal så finns det stor potential till att det finns en relation att bygga på. Chanelle är nu mer än redo för att träffa sitt livs kärlek och hon hoppas att Chris kan vara den rätte.

– Jag hoppas att första gången jag och Chris träffas så kommer det vara som "4th of July", fyrverkerier. Jag var inte med på slottet i Sundbyholm, vi fick bara prata med varandra över telefon, bara där, pirrigt i kroppen redan då. Och det var fjärilar i magen, pang på, säger Chanelle till produktionen.

Följ Chanelle och Chris resa i jakten på den stora kärleken i "Bonde söker fru - jorden runt", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL