Det här är Anette Nettan Wallin i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Anette "Nettan" Wallin i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
27 april 2024 kl. 07:04

Tog sig till Frankrike för att dejta travprofilen Anders

Vårens upplaga av det populära dejtingprogrammet "Bonde söker fru – jorden runt" har snabbt blivit en favorit bland TV4:s tittare. En av årets deltagare som tog sig modet att skicka in en ansökan om att dejta travbonden Anders är Anette "Nettan" Wallin.

Det här är Anette "Nettan" Wallin i Bonde soker fru - jorden runt 2024
Anette "Nettan" Wallin. Foto: TV4.

Det här är Nettan som söker kärlek i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024

Den 71-årige travtränaren Anders Lindqvist är en av årets utlandsbönder som söker efter kärlek i den mysiga spin-off serien Bonde söker fru- jorden runt TV4. Anders är bosatt i Frankrike och en av årets deltagare som föll för både en potentiell flytt till Frankrike och Anders porträttvideo är Anette "Nettan" Wallin.

Nettan är 64 år, jobbar som personlig assistent och kommer ursprungligen från Trelleborg, men är bosatt i Kungsbacka strax utanför Göteborg.

Anette Holm Wallin i Bonde söker fru - jorden runt
Anette "Nettan" Wallin. Foto: TV4.

En riktig stämningshöjare

Nettan är definitivt den deltagaren i Anders gäng som sticker ut lite extra. Dels för att hon i första avsnittet säger att hon är kär efter bara fem minuter med Anders, och dels för att hon var den enda deltagaren som valde att ta tåget ner till Frankrike på grund av sin flygrädsla (en resa som tog närmare två dygn).

Men, det som gör att hon sticker ut mest är framförallt hennes härliga personlighet. Hon är glad, sprallig och har absolut inte svårt för att bjuda på sig själv – hon är verkligen en stämningshöjare för programmet!

Missa inte Anders och Nettans kärleksresa i vårens upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL