Linda Lindorff bekräftar – programmets framtid i fara

Linda Lindorff bekräftar – programmets framtid i fara

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
05 oktober 2023 kl. 07:37

Programledaren hoppas att man hittar lösning

Med den nya säsongen av "Bonde söker fru" är Linda Lindorff tillbaka i TV-rutan. Vad gäller hennes andra populära program på TV4, "Wild Kids", verkar det dock oklart om vi får se någon återkomst.

Dejtingprogrammet Bonde söker fru som leds av Linda Lindorff är en av de största tittarfavoriterna på TV4. Såhär långt har vi inga uppgifter om att programmet, som nu är tillbaka med en ny säsong, skulle ta skada av kanalens besparingsprogram. Läget är betydligt värre för Lindorffs andra älskade TV4-program Wild Kids som fick sin kommande säsong stoppad. Baserat på hennes egna ord i en intervju med Aftonbladet är det långt ifrån säkert att det återvänder.

Linda Lindorff bekräftar – programmets framtid i fara
Foto: Magnus Ragnvid / TV4.

Linda Lindorff bekräftar – programmets framtid i fara

Många tittare hamnade i stor chock under sensommaren när TV4 gick ut med att de stoppar den kommande säsongen av Let's Dance. Kort efteråt gick de ut med att de även stoppar ytterligare favoriter som TalangBiggest Loser, Parlamentet och Wild Kids. Motiveringen som man kommunicerat ut är att man på grund av dalande siffror dels behöver tänka ur ett ekonomiskt perspektiv, men också se över programmens kvalitet och se hur de går att förbättra.

Gällande Talang och Let's Dance har man varit tydliga med att de kommer återvända. Så har inte fallet varit med varken Biggest Loser eller Wild Kids. När det kommer till det sistnämnda uttrycker programledaren Linda Lindorff sin besvikelse över beslutet att stoppa produktionen.

– Det är jättetråkigt, säger hon till Aftonbladet

Hon hoppas att man nu ska hitta en lösning som gör att Wild Kids går att återupptas: 

– Det är ju en klassiker som betytt så mycket för alla kids. Jag hoppas att man kan hitta ett sätt att göra det ekonomiskt försvarbart att dra i gång programmet igen. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer med "Wild Kids" framöver.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL