Det här är Helena Tigerberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Helena Tigerberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
26 april 2024 kl. 08:04

Tog sig till Frankrike för att dejta travprofilen Anders

Vårens upplaga av det populära dejtingprogrammet "Bonde söker fru – jorden runt" har snabbt blivit en favorit bland TV4:s tittare. En av årets deltagare som tog sig modet att skicka in en ansökan om att dejta travbonden Anders är Helena Tigerberg.

Det här är Helena Tigerberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024
Helena Tigerberg. Foto. TV4.

Det här är Helena Tigerberg som söker kärlek i "Bonde söker fru – jorden runt" på TV4

Den 71-årige travtränaren Anders Lindqvist är en av årets utlandsbönder som söker efter kärlek i den mysiga spin-off serien Bonde söker fru- jorden runt i TV4. Anders är bosatt i Frankrike och en av årets deltagare som känner sig riktigt sugen på en potentiell flytt till romantikens land, och som föll för Anders porträttvideo, är solstrålen Helena Tigerberg.

Helena är 59 år och jobbar som undersköterskan. Hon kommer ursprungligen från Trollhättan, men bor sedan en längre tid tillbaka strax utanför Vänersborg.

Helena Tigerberg söker kärleken i tv
Helena Tigerberg. Foto. TV4.

Anders och Helena fattade snabbt tycke för varandra

När Anders och Helena träffades för första gången under säsongspremiären på Sundbyholms slott kände de genast en attraktion för varandra. Det tog inte mer än några sekunder innan de började dra flörtiga referenser till sängkammaren.

– Vi hade det fräckaste samtalet. Det kan bli gaska roligt mellan mig och Helena tror jag, säger Anders med ett pillemariskt leende efter deras första möte.

Helena beskriver sig själv som spontan, omhändertagande, harmonisk och en ganska enkel människa som är vass i köket. Under säsongens tredje avsnitt berättar hon för Anders att hon kan laga mat av i princip ingenting, en egenskap som imponerar rejält på Anders.

– Matlagning. Hon kan laga mat på nästan vad som helst. Det är imponerande. Det kompletterar verkligen mig för jag tycker om mat, säger Anders till produktionen.

Missa inte Anders och Helenas kärleksresa i vårens upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL