Dinos oväntade val i Bonde söker fru – jorden runt: ”Inte lust att kyssa dig”

Dinos oväntade val i Bonde söker fru – jorden runt: ”Inte lust att kyssa dig”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
29 april 2024 kl. 21:04

Är brutalt ärlig i sin motivering

Det har blivit dags för årets utlandsbönder i "Bonde söker fru - jorden runt" 2024 att välja vilka tjejer som blir först ut att lämna och åka hem till Sverige. Olivbonden Dino gör ett oväntat val som chockar både tittare och deltagare.

Dino gör sitt första val i bonde söker fru - jorden runt 2024
Dino Choreftis, Lynn Ivarsson. Foto: TV4.

Dino väljer att skicka hem Lynn i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024

Det har blivit dags för den 49-årige olivbonden Dino Choreftis att göra sitt första val i vem som får lämna hans gård på Grekland efter bara någon enstaka dag tillsammans. I föregående avsnitt tog han Lynn Ivarsson åt sidan för att prata enskilt. Det var då han bestämde sig för att det inte fanns någon kemi mellan dem och när programledare Linda Lindorff anländer till gården måste han redovisa vilka som får stanna och vem som får åka hem.

Till både deltagarna och Lynns förvåning väljer han att skicka hem henne med en brutalt ärlig motivering.

– Någonstans, fast allting stämmer mellan oss, så fick jag inte lust att kyssa dig. Allting stämmer mellan oss förutom det erotiska, säger han till Lynn framför hela gruppen.

Lynn tar det hela beundransvärt bra

– Jag tror att pirr kan växa fram. Liksom fysisk närhet och kontakt är en del, inte det hela, av vad det jag är ute efter. Jag vill ha ett bredare djup i mina relationer nu. Samtidigt så instämmer jag i det han sa, säger Lynn till produktionen innan hon lämnar gruppen.

Missa inte fortsättningen på Dinos jakt på en framtida partner i "Bonde söker fru - jorden runt" 2024, måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL