Robinson 2024

25-åriga Alma tvingas byta lag i Robinson – då börjar hon styra med järnhand

  • TV4 Play
Eyla Runsten
Uppdaterad 15 april 2024 kl. 11:04 | Publicerad 02 april 2024 kl. 21:04

Lagen kastas om i Robinson

I dagens avsnitt av "Robinson" 2024 får de nya lagen lära känna varandra efter förhandlingarna mellan Charlotta och Marcus. I Lag Nord får de reda på att Karin har sagt saker som enligt dem inte är sant och i Lag Syd så börjar Alma styra och ställa för att bygga ett nytt läger.

Efter hårda förhandlingar mellan Charlotta Hedlund och Marcus Håkansson så har de nya lagen bestämts. När de två förhandlarna återvänder till sina respektive lag så börjar de berätta vad förhandlingarna egentligen handlade om, nya medlemmar. Nyheterna tas på olika sätt och någon som blir otroligt ledsen över att lämna sitt Lag Nord är Alma Skoog.

– Det känns bara skit, jag är den enda tjejen av de jag faktiskt umgås med som ska lämna idag och det känns fruktansvärt, säger Alma.

Mark Bannon är en av de som också ska lämna Lag Nord, men enligt honom så kommer han vara lojal till det laget han hamnar i. Ci Lindström, å andra sidan, är väldigt glad över att få lämna Lag Nord och tycker att hon kommer att hamna i det bästa laget. När Marcus berättar om vilka det är som kommer att lämna så blir Fredrik Bolander och Rooble Gedi otroligt glada när de hör att det är deras pakt som ska lämna Lag Syd. Lars Koefoed visade inte sin lycka utan tyckte mer att Marcus valde den lätta vägen ut.

– Helt ärligt, jag ville säga tack till Marcus, men jag ville inte vara så sjysst mot honom, han är ju fortfarande ändå min fiende, säger Rooble.

25-åriga Alma tvingas byta lag i Robinson – då börjar hon styra med järnhand
Foto: TV4

Tjejer kan de också

När Rooble, Fredrik och Lars anlände till Lag Nord så fick de ett varmt välkomnande. Fredrik märkte direkt att de hade ett mycket trevligare läger än Lag Syd och var snabb med att kommentera detta. De tre nya medlemmarna blandade in bra. Rooble hjälpte till mycket med hämta kokosnötter och fixa i lägret, medan Lars och Fredrik umgicks mycket med de andra. 

Fredrik tycker att tjejernas läger är mycket bättre än det i Lag Syd och har en mycket trevligare stämning. Han berättar även att han tycker att kvinnor är lika mycket värda som män och beskriver sig själv som en gentleman. Han säger även att om man säger smöriga saker till tjejer så faller de tillslut. Fredrik lånar även ut sin personliga sak, som är en morgonrock, till tjejerna för att torka sig med den då det nämns att det är något som de saknar nu när de är på ön.

– De ser att jag egentligen är en mammas pojke, jag tror att ge det några dagar så är vi lika mycket nord som dem, säger Fredrik.

25-åriga Alma tvingas byta lag i Robinson – då börjar hon styra med järnhand
Foto: TV4.

25-åriga Alma börjar styra med järnhand

I Lag Syd så börjar Alma styra och ställa för att fixa i ordning lägret. Hon märker att Gustav Jacobson och Pelle Flood egentligen har velat fixa lägret ett bra tag då de var snabbt villiga att hjälpa henne. Hon märker även att ett stort fokus har varit på att fixa med elden och att spela fotboll, och inte på vart de sover. Men stämningen här är på topp och de har mycket energi.

– Jag är så glad över att Alma är i vårt lag nu, hon sätter igång direkt att ge mig och Gustav orders, vad vi ska göra och hur vi ska göra det och det känns toppen. Fan vad bra det går, säger Pelle.

I Lag Nord finns det inte lika mycket energi till att göra saker då tjejerna där har enbart levt på i cirka två veckor. Några som har påverkats mycket av detta är Hanna Danemyr och Olivia Lindeberg, de har inte mycket energi och kan inte göra så mycket under dagarna. Men det blir extra jobbigt nu då det snart är dags för pristävling.

Du följer "Robinson" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL