Detta är Alma Skoog i Robinson 2024

Detta är Alma Skoog i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
02 april 2024 kl. 18:04

Den 25-åriga gruppchefen från Älmhult

Alma Skoog i "Robinson" 2024 är en snäll tjej som älskar att vara social. Hon förstår sociala koder och är snabb med att se hur hon ska göra för att kunna vara kvar och vinna programmet.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson 2024 premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsongen finns det många personer som sticker ut med sina starka personligheter och ett driv för att vinna, en av dessa är Alma Skoog.

Alma Skoog i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Alma Skoog – en snäll tjej som fokuserar på "team spirit"

Namn: Alma Skoog

Ålder: 25 år

Yrke: Gruppchef

Bor: Älmhult

Personlig sak: Picknickfilt

Alma Skoog var en av de som hade en lugn start i Robinson 2024 och märkte redan i det första avsnittet att det var viktigt att följa strömmen för att inte riskera att vara nästa som behöver lämna programmet. Alma kommer från Älmhult och jobbar som gruppchef där hon jobbar mycket med relationer till människor och förstå sociala koder.  

Efter det första avsnittet i Robinson så fick Alma rollen som byggchef då hon var en av de som tog tag i att bygga lägret och se till att det fungerade som det ska. Redan tidigt i programmet så var hennes strategi att tänka efter på vad hon säger för att inte råka säga fel saker då hon inte vill få onödiga fiender. Bortsätt från rollen som byggchef så var hon även en av de som gjorde att Lag Nord vann sin första pristävling och blev därför "pusselmästare".

Styrka i att förstå sociala koder

Alma var tidig med att förstå konstellationen i laget och insåg att om hon säger fel saker så kan det vara hon som behöver lämna här näst. Hon är en av de som väljer att följa strömmen för att inte trampa på några tår och ser till att hon är kvar så länge som möjligt. Alma försöker vara social med alla men när det börjar bli lite bråk mellan vissa så tar hon avstånd och väljer majoriteten. Hon vill välja det som är bäst för laget och det som gör att hon kan stanna länge för att vinna Robinson.

Utanför "Robinson" så är hon väldigt social. Hon jobbar som gruppchef och förstår därför sociala koder och vad man ska och inte ska göra för att trampa på några tår. Hon säger själv att hon är en person som vill hjälpa hålla igång lagandan och se till att alla i hennes lag mår bra. Enligt hennes vänner så anser de henne vara för snäll och enligt henne själv så värdesätter hon hennes styrka i att förstå olika sociala situationer och relationer. Detta tror hon är en av de styrkor hon har för att kunna vinna Robinson 2024.

"Robinson" 2024 hade premiär söndagen den 17 mars. Programmet sänds söndagar klockan 20.00 och måndag-torsdag klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL