Detta är Charlotta Hedlund i Robinson 2024

Detta är Charlotta Hedlund i Robinson 2024

  • TV4 Play
15 mars 2024 kl. 09:03

Lär känna en av deltagarna i årets Robinson

Som personlig tränare med tidigare erfarenhet av realityprogram verkar Charlotta Hedlund onekligen ha vinnar-oddsen på sin sida när hon kliver in i "Robinson" 2024.

Den 17 mars har årets säsong av Robinson premiär. I år befinner vi oss i Filippinerna, där sammanlagt 20 deltagare ska kämpa för sin egen och lagets överlevnad i den tropiska miljön. Något som är nytt för i år är att Lag Syd bara innehåller män och Lag Nord bara innehåller kvinnor.

Robinson 2024 deltar många starka karaktärer som sticker ut på sina egna sätt, där en av dem är den atletiska träningscoachen Charlotta Hedlund – en bekanting i realitysammanhang.

Charlotta Hedlund i Robinson 2024. Foto: TV4.

Det här är Charlotta Hedlund i Robinson 2024 – potentiell publikfavorit från Paradise Hotel

 

Namn: Charlotta Hedlund
Ålder: 30 år
Yrke: Coach/Personlig tränare
Bor: Oslo
Personlig sak: Pincett

Charlotta Hedlund gör inledningsvis en ganska blygsam entré i Robinson 2024. Hon kommer ursprungligen från en mindre ort utanför Bollnäs i Hälsingland, men bor i dag i Oslo där hon jobbar som PT. Trots att vi inte får höra speciellt mycket från henne i börjans av årets Robinson, gjorde hon ett bra intryck genom att klara av den första tävlingen snabbast av alla.

Detta är dock inte hennes första rodeo inom realityvärlden, då hon som 20-åring deltog i den norska varianten av det omåttligt populära Paradise Hotel. Där tog hon sig ganska långt men röstades ut några enstaka avsnitt innan finalen.

Då hon har tidigare erfarenhet av realityprogram är det högst troligt att Charlotta vet hur hon ska spela sina sociala kort för att få över folk på sin sida. Att vara grym på att bygga gemenskap och skapa band till andra deltagare är ett av de bästa essen du kan ha i rockärmen, därmed kan Charlotta ha goda chanser att gå långt i årets säsong av Robinson.

Robinson 2024 har premiär den 17 mars klockan 21.00 och kan ses på TV4 och TV4 Play.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL