Detta är Mark Bannon i Robinson 2024

Detta är Mark Bannon i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
27 mars 2024 kl. 17:03

34-åringen från Fellingsbro

Mark Bannon är en stark kille från Irland och lever ett aktivt liv som brandman. Han älskar att göra saker och säger själv att han har svårt att sitta still. Något som han tror är något som han kommer långt på i "Robinson" 2024 är sin vilja att bygga relationer med andra.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsong får vi stöta på starka personligheter med driv för att vinna, en av dessa är Mark Bannon.

Detta är Mark Bannon i Robinson 2024
Mark Bannon i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Mark Bannon – Den irländska brandmannen som älskar att vara aktiv

Namn: Mark Bannon

Ålder: 34 år

Yrke: Brandman

Bor: Fellingsbro

Personlig sak: Öronproppar

Mark Bannon är en av de som hade en lugn start i Robinson 2024. I den första tävlingen så var han den som blev klar först och var därmed den första att klara sig från att bli utröstad redan i första avsnittet. Mark kommer ursprungligen från Irland men har bott i Sverige i 12 år, han är en person som älskar att vara aktiv och att göra saker hela tiden. Ett sätt som han har tagit sig långt på i Sverige är att vara utåt hela tiden och att spendera tid med människor.

Redan efter det första avsnittet i Robinson så visade Mark upp sig som en stark och extrovert kille. Han säger tidigt att han tror att det kommer vara samma sak på ön som när han kom till Sverige, att han kommer bygga förtroende och relationer med folk och att utvecklas framåt genom detta. 

Älskar att vara aktiv och kan inte sitta still

Mark var snabb med att visa att han gillar att vara med människor och att ta initiativet till att göra saker. Han var en av de som tog initiativet att försöka göra en eld med pinnar och de andra var snabba med att vilja hjälpa till. Han var den som valde två personer för duellen om immuniteten och visade redan där att han tänkte strategiskt genom att välja en av de starkaste i laget och en av de som var skadade, men han sätter lagets välmående först.

Utanför "Robinson" så spenderar han mycket tid på att göra olika aktiviteter, bland annat så åker han motorcykel och fyrhjuling. Han spenderar mycket tid på att vara social med sina kollegor och vänner håller i aktiviteter så som träningar under arbetstiden. Han är en person som älskar utmaningar, älskar att träffa folk och kan inte sitta still. Något som han tror är något som han kommer långt på i Robinson är sin vilja att bygga relationer med andra.

"Robinson" 2024 hade premiär söndagen den 17 mars och sänds på söndagar klockan 21.00 och måndag-torsdagar klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL