Detta är Lars Koefoed i Robinson 2024

Detta är Lars Koefoed i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
02 april 2024 kl. 17:04

58 år och pensionär

Lars Koefoed i "Robinson" 2024 är en person med mycket kärlek. Efter 35 år som bankdirektör så gick han i pension och känner att han äntligen kan vara sig själv och göra saker som han verkligen vill göra. Nu är han med i "Robinson".

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson 2024 premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsongen finns det många personer som sticker ut med sina starka personligheter och ett driv för att vinna, en av dessa är Lars Koefoed.

Lars Koefoed i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Lars Koefoed – pensionären från Stockholm

Namn: Lars Koefoed

Ålder: 58 år

Yrke: Pensionär

Bor: Stockholm

Personlig sak: Cyklop och snorkel

Lars Koefoed hade inte den lugnaste starten i Robinson 2024, han förlorade den första tävlingen och riskerade att åka ut redan i första avsnittet. Men han hade turen med sig och fick stanna kvar i programmet. Lars kommer från Stockholm och är pensionär, men har tidigare jobbat som bankdirektör. Han beskriver sig själv som svår att lära känna i början av en relation men att han har mycket kärlek att ge. 

I det första avsnittet av Robinson 2024 så visste man redan vem Lars var. Han var en av de som tidigt riskerade att lämna programmet, men anslöt sig till en pakt när han fick reda på att han kanske skulle röstas ut. Lars syntes inte så mycket utanför tävlingarna och var väldigt lugn av sig, dock syntes det när de väl skulle tävla och han var en av de svagaste i Lag Syd, han hade inte balansen med sig i den första pristävlingen och har hela tiden känt att han är lite i farozonen för att åka ut.

Har mycket kärlek att ge

Ja, Lars var nära på att behöva lämna redan i första avsnittet av årets Robinson. Men tack vare av att han gick med i en pakt redan första dagen så säkrade han till sist sin plats i Lag Syd. Lars fick chansen att upprätta sig själv genom att vara med och vinna den andra pristävlingen då det handlade om balans.

Utanför "Robinson" så spenderar Lars mycket tid på att vara sig själv eftersom han har lagt ner så mycket tid på sitt jobb. Han beskriver sig själv som en person som har det svårt att vara sig själv i nya relationer och visar inte sin personlighet direkt. Han är en person som behöver tid för att kunna vara sig själv, och när han väl är det så har han mycket kärlek att ge.

"Robinson" 2024 hade premiär söndagen den 17 mars. Programmet sänds söndagar klockan 20.00 och måndag-torsdag klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL