Detta är Ci Lindström i Robinson 2024

Detta är Ci Lindström i Robinson 2024

  • TV4 Play
19 mars 2024 kl. 17:03

Lär känna en av deltagarna i årets Robinson

Ci Lindström är ett levande bevis på att ålder bara är en siffra. Med nästan 60 år av livserfarenhet bakom sig har hon imponerat med sin ihärdighet och vilja att lyfta fram sina lagmedlemmar.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna, där sammanlagt 20 deltagare ska kämpa för sin egen och lagets överlevnad i den tropiska miljön. Något som är nytt för i år är att Lag Syd bara innehåller män och Lag Nord bara innehåller kvinnor. I årets säsong deltar många starka karaktärer som sticker ut på sina egna sätt, där en av dem är krutkvinnan Ci Lindström.

Ci Lindström
Foto: TV4

Det här är Ci Lindström –  En ledarvarg med mycket livserfarenhet

Namn: Ci Lindström
Ålder: 59 år
Yrke: Operativ chef
Bor: Danderyd
Personlig sak: Dykarhandskar

Ci Lindström är allra äldst av deltagarna i årets program, men hon visar tidigt att vi absolut inte borde räkna ut henne för det. Ci är en stark personlighet som är ytterst orädd att säga vad hon tycker, men hon är också en väldigt omhändertagande person som ofta sätter laget före jaget. Hon berättar att hennes barn kallar henne för "vargen", eftersom hon värnar om sin flock och aldrig skulle låta någon göra illa dem hon bryr sig om. 

Att Ci gärna tar ledarrollen blir inte alltid jättepopulärt bland andra deltagare som också vill styra, men hon låter sig inte stoppas av det. I programmet är hon aldrig rädd för att stå upp för sig själv, något som hon är väldigt stolt över, även om det kan komma att skapa friktion mellan henne och andra deltagare. Hon beskriver att hon älskar att pusha sig själv och att hon aldrig är rädd för att förlora så länge hon gör sitt bästa. 

Stoppades av bröstcancern

Som äldst i gruppen var Ci beredd på att de andra deltagarna skulle underskatta henne, men med all livs- och arbetserfarenhet som hon har i bagaget känner hon sig förberedd på det mesta. Tidigare i livet har hon bland annat jobbat som sjuksköterska i många år, innan hon skolade om sig till civilekonom.

Utöver sin arbetslivserfarenhet har hon gått igenom en hel del i sitt privatliv också, då bröstcancer satte stopp för hennes planer på att söka till Robinson redan 2020. Hennes personliga sak, dykarhandskarna, har hon valt på grund av att hon blivit extra känslig i händerna efter cellgiftsbehandlingarna. 

Dessutom är detta inte första gången hon medverkar i TV – utan för 24 år sedan vann hon den första svenska säsongen av underhållningsprogrammet Gladiatorerna. Hon elitsatsade också på hockey som ung, så att säga något annat än att Ci har hunnit med mycket i livet hade varit en underdrift. Förhoppningsvis kan hon använda all erfarenhet i kombination med sitt lugna och samlade sinne för att ta sig så långt det går i årets Robinson-säsong.

Robinson 2024 hade premiär söndagen den 17 mars och sänds söndag-torsdag på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL