Alla SVT:s underhållningsprogram med premiär sommaren 2024

Alla SVT:s underhållningsprogram med premiär sommaren 2024

  • SVT Play
Sofie Landgren
02 juni 2024 kl. 11:00

SVT bjuder på en rolig sommar!

SVT bjuder på en fullspäckad sommar med både en mängd nya underhållningsprogram och sprillans nya säsonger av programmen som redan blivit tittarsuccéer.

Terese i kassan säsong 2
Foto: Janne Danielsson / SVT.

"Terese i kassan" (säsong 2) – premiär fredag 7 juni

Efter en lyckad första säsong är Terese i kassan tillbaka med den färgstarka kassörskan Terese, spelad av komikern Hampus Nessvold, som navigerar vardagen i butiken tillsammans med kollegorna. Denna säsong gästas av skådespelare som Johan Glans, Eva Röse, Peter Dalle, Vanna Rosenberg, Peter Carlberg och Christian Wennberg. Dessutom medverkar stjärnorna Oscar Zia, Martin Stenmarck och Lucianoz i rollen som sig själva.

IFS Sommarspecial
Foto: Eva Edsjö / SVT.

"IFS Sommarspecial" – premiär torsdag 16 juni

I IFS Sommarspecial tar svennarna istället plats i panelen. Den 16 juni sätts välkända IFS-profiler som Filip Dikmen, Elaf Ali och Orhan "Big O" Bicen på prov och deras kunskaper om svensk kultur testas. Vad är storkräket kodord för? Vad är en norsk fylla? Vad hängs på väggen på alla svenska utedass? I panelen sitter Ebba Kleberg von Sydow, Peter Apelgren, Henrik Nyblom, Sofia Dalén, Emma Knyckare, Gry Forssell, Farao Groth och Jan Emanuel. Programmet leds som alltid av Ahmed Berhan.

Första dejten
Foto: SVT.

"Första dejten" – premiär söndag 23 juni

Sveriges mest kärleksfulla restaurang slår åter upp portarna till Första dejten och kärlekskranka singlar från hela Sverige kommer för att få chans att gå från ensamhet till tvåsamhet. I årets säsong blir det kärlek i överflöd när restaurangpersonalen möter en 87-åring som aldrig varit på dejt, en 16-åring med brustet hjärta, en nudist som söker en mysig danspartner och en "crazy latina" som skrämmer bort sina dejter. Dessutom får några välbekanta ansikten revansch på en efterlängtad speeddejt i baren.

Premiär för Otroliga Spelen
Foto: Magnus Liam Karlsson / SVT.

"Otroliga spelen" – premiär lördag 13 juli

SVT:s nya program Otroliga Spelen väcker liv i olympiska grenar från förr – stående höjdhopp, spjut med fel hand, poesi och konstsim. Under ledning av Erik Ekstrand tävlar deltagarna i tvåmannalag som består av en före detta atlet och en underhållare. Nu återstår det bara att se vilket par som går segrande ur Otroliga Spelen 2024.

Familjen Andersson
Foto: Foto Niklas Maupoix / SVT.

"Familjen Andersson" (säsong 2) – premiär fredag 12 juli

Sveriges populäraste familj är tillbaka med en andra säsong. Karin, Rudolf, Anna, Håkan och Sune har alla blivit ett år äldre, men knappast ett år klokare. Karin börjar ett nytt jobb och den snåle Rudolf försöker vänja sig vid att hans fru tjänar mer än honom. Familjen försöker få vardagspusslet att gå ihop i den lilla staden Glimmerdagg, och om det är svårt för en vanlig familj så är det ännu svårare för familjen Andersson.

Drömlandet
Foto: Clas Elofsson / SVT.

"Drömlandet" (säsong 2) – premiär torsdag 18 juli

Drömlandet är tillbaka med en andra säsong och Carina Bergfeldt har fått en ny resekamrat i Farah Abadi. Tillsammans beger de sig ut på en tre veckor lång roadtrip till Australien, men de lyckas bara ta sig igenom en bråkdel av det otroligt stora landet. Under resan försöker de ta reda på om Australien verkligen är ett drömland. De träffar de en mängd olika människor och testar alltifrån rodeo och surfing till bilfestivaler och övernattning i outbacken.

Hjälp, vi har köpt en bondgård!
Foto: Janne Danielsson / SVT.

"Hjälp, vi har köpt en bondgård!" (säsong 5) – premiär torsdag 18 juli

Under parets femte sommar på bondgården tar Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari tag i en stor och svår golvrenovering, bygger ett hönshus, fixar ett fint uterum och anordnar ett roligt lekområde för barnen. Säsongen bjuder på odling, lammungar och kräftskivor men kantas också av ett par fruktansvärda missöden och rena olyckor som får Kalle och Brita att ifrågasätta allt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL