Premiär för Hjälp, vi har köpt en bondgård! säsong 3

Premiär för Hjälp, vi har köpt en bondgård! säsong 3

  • SVT Play
Filmtopp
06 januari 2022 kl. 12:30

Tredje sommaren på bondgården

Idag har "Hjälp, vi har köpt en bondgård!" säsong 3 premiär på SVT. Här är allt vi vet om den nya säsongen!

Filmtopps Youtube-kanal

Kalle och Brita är äntligen tillbaka med den tredje sommaren på bondgården. Här väntar nya byggprojekt, inredningsinspiration, fler djur, en ny odlingssäsong och roliga lösningar för barnen. Det handlar om drömmen att vara självförsörjande, att låta sina barn växa upp i samklang med naturen och om att kunna samla släkt och vänner, ja kanske till och med om att skapa en plats för kommande generationer. Och om att våga utmana sig själv och lära sig efter vägen – och den här säsongen utmanar sig paret lite extra.

MER LÄSNING:

För två och ett halvt år sedan bestämde sig Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari för att ta steget till ett annat liv och lämna stressen i stan. Ett liv på landet, med barn, djur, växthus och närhet till naturen. Här får tittarna följa med på Kalles och Britas resa. Projekten avlöser varandra i rasande takt och vi får vara med att fira deras framsteg, men också motgångar och sorg. 

I säsongspremiären av Hjälp, vi har köpt en bondgård! säsong 3 tar paret sig an ett litet gömt hus på gården som inte används, och påbörjar det stora bastuprojektet. Går det att rädda den slitna byggnaden med ruttet tak? Mitt i bastubygget föds gulliga valpar på gården.

Den tredje säsongen består av sammanlagt åtta avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL