Martin Stenmarck om tiden i Vita lögner: “Det är förjävligt“

Martin Stenmarck om tiden i Vita lögner: “Det är förjävligt“

Filmtopp
Uppdaterad 28 november 2023 kl. 16:36 | Publicerad 16 juni 2023 kl. 16:00

Stjärnan minns (nästan) sin medverkan

Med en ny sommarturné och fans suktande efter fler avsnitt av "Lyckoviken" är Martin Stenmarck lika aktuell som alltid. I en intervju med Filmtopp berättar han om hur det egentligen gick till när han medverkade i såpan "Vita lögner" för sisådär 25 år sedan.

Martin Stenmarck är aktuell med en ny Sverigeturné och pryder återigen löpsedlar landet över, samtidigt som fansen väntar tålmodigt på en ny säsong av favoriten Lyckoviken. Men långt innan han började synas i Camilla Läckbergs succéserie började han bekanta sig med filmens värld i en annan såpa – nämligen Vita lögner.

I samband med att Filmtopp pratade med den folkkära artisten inför inspelningen av den senaste säsongen av Lyckoviken, passade vi på att fråga honom om vad han egentligen hade för roll i Vita lögner. På IMDb finns det nämligen ingen som helst information om detta.

Martin Stenmarck om tiden i Vita lögner: "Det är förjävligt"

När vi ställer frågan på om han har varit med i Vita lögner blir Martin Stenmarck väldigt förvånad och efter ett snabbt stopp på minnesbanken säger han följande:

– Nä men jag var väl aldrig med? Jag sjöng… Jag och brorsan och en kompis som heter Jocke Bergström, vi sjöng in ledmotivet, det första ledmotivet som var när den hade premiär. Under ett namn som hette JO-DM.

Att han var med verkar dock mest ha att göra med hans markanta kindben:

– Jag fick inte sjunga så mycket, utan jag la mest bara stämmor. Det var Jocke och David, min lillebrorsa då, som sjöng. Jag var mest med för att visa upp mina kindben på bild. Det är förjävligt! Om jag har varit med i en scen i Vita lögner så har jag glömt bort det i så fall, men jag vet att jag var med och sjöng melodin, skrattar Martin Stenmarck.

Här kan du se hela vår intervju:

På frågan om Martin Stenmarck faktiskt har varit med i "Vita lögner" eller inte, famlar vi fortfarande – åtminstone delvis – i mörkret. Hör gärna av dig om du har sett honom dyka upp i något avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL