Mello 2023 programledare – Farah Abadi bekräftad

Mello 2023 programledare – Farah Abadi bekräftad

Filmtopp
Uppdaterad 24 september 2022 kl. 10:09 | Publicerad 17 september 2022 kl. 11:09

Blir en av två som leder musikfesten

Farah Abadi är klar som programledare över Mello 2023. Med förnyat förtroende kommer hon att få sällskap av en till profil.

Tidigare i år fick vi se henne figurera som en sidekick till Oscar Zia som var huvudsaklig programledare. Nu står det klart att Farah Abadi kommer programleda Mello 2023, rapporterar Aftonbladet. Detta innebär att hon inte bara får nytt förtroende från SVT, de väljer även att låta henne klättra i rangordningen. 

Mer läsning:

Under våren är det dags för nästa upplaga av det älskade musikprogrammet där Sverige ska välja fram sin representant till Eurovision som avgörs i maj månad. SVT jagar sina nya ansikten utåt för sändningarna och har nu kommit fram till att Farah Abadi, med stor erfarenhet från Morgonpasset i P3 och Musikhjälpen, kommer att programleda Mello 2023. Även den här gången ska två personer leda, men vem den andra blir är ännu inte känt. 

Mello 2023 programledare – Farah Abadi bekräftad
Vem gör Farah Abadi sällskap i Melodifestivalen 2023? Foto: SVT.

Enligt Aftonbladet är produktionen på jakt efter en humoristisk sidekick till Abadi. De ska ha jämfört hur de vill göra med hur det var när Kristian Luuk var programledare och hade med sig Björn Gustafsson i rollen som sidekick. Tidningens källa kan däremot inte lova att de får till deras nuvarande vision för en programledarduo redan till nästa år. 

UPPDATERING: Jesper Rönndahl klar som programledare för Mello 2023 tillsammans med Farah Abadi

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL