Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart premiär för "Hjälp, vi har köpt en bondgård!" säsong 4

Snart premiär för "Hjälp, vi har köpt en bondgård!" säsong 4

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 juli 2023

Håller äktenskapet för ännu en sommar på gården?

Nästa vecka har "Hjälp, vi har köpt en bondgård!" säsong 4 premiär på SVT. Följ med när paret Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari fortsätter att ta sig an projekt som de vill genomföra.

För drygt fyra år sedan bestämde sig Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari för att ta steget till ett annat liv och lämna stressen i stan. Det innebar ett liv på en bondgård med barn, djur, växthus och närhet till naturen. Över tre säsongers tid har vi fått följa dem när de tar sig an allt som de vill ordna med sin tomt. På måndag har Hjälp, vi har köpt en bondgård! säsong 4 premiär på SVT.

Nu är det dags för den fjärde sommaren ute på Kalles och Britas bondgård och de har en mängd projekt de vill genomföra. Till exempel vill de anlägga en klosterträdgård, bygga ett utekök, göra jaktstugan fri från de två tusen mössen som bor där och snickra ett utedass. Men Brita börjar tröttna på kaoset med alla får, grisar, höns och kossor som hela tiden rymmer. Håller äktenskapet för ännu en sommar på gården?

Foto: Janne Danielsson / SVT.

På måndag är det premiär för "Hjälp, vi har köpt en bondgård!" säsong 4

I det första avsnittet av den fjärde säsongen sparkar Kalle och Brita igång säsongen med något de längtat efter i flera år: ett utekök. Dessutom bygger Brita en fin sittmöbel till altanen. Men Kalle får panik över uteköksprojektet och köper två rostfria bänkar istället. Något Brita inte älskar till fullo… 

Den fjärde säsongen av det populära realityprogrammet har premiär på SVT Play måndagen den 17 juli. Sändningstid på SVT1 är klockan 20:30 samma dag.

 

NÄSTA ARTIKEL