Första titt på komediserien "Terese i kassan" – Anders Lundin dyker upp

Terese i kassan säsong 2 – Hampus Nessvolds besked om serien

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
21 december 2023 kl. 09:12

Favoriten återvänder med nya avsnitt

Favoriten "Terese i kassan", med Hampus Nessvold i spetsen, kommer tillbaka med en andra säsong till SVT Play, något som bland annat bekräftats av profilen själv.

Hösten 2023 gjorde "Terese i kassan" entré på SVT Play, humorserien som är sprungen ur Hampus Nessvolds tidigare succé, Trevlig helg, men som i det här fallet riktar fokuset helt och hållet på den populära karaktären Terese ... ni vet, hon i kassan.

Terese i kassan har rullat i åtta avsnitt fram till mitten av december, och i dessa har vi fått följa Terese och den övriga personalen på Primi i diverse skruvade och dråpliga upptåg. Dessutom har säsongen förgyllts av en rad spännande gästbesök av profiler som Anders Lundin, Özz Nüjen, Mona Sahlin, Claes Månsson och Sara Sjöström m.fl.

Anders Lundin i "Terese i kassan". Foto: SVT.

Hampus Nessvolds ord om Terese i kassan säsong 2

Bara dagen efter säsongsavslutningen den 11 december kom bekräftelsen om att Terese i kassan säsong 2 blir verklighet. Den goda nyheten för seriens fans presenterades i ett pressmeddelande, men även på Instagram av Hampus Nessvold själv.

– Det blir en säsong 2 av Terese i kassan! skriver Nessvold på plattformen. 

Han passar också på att tackar alla som tittar på serien, skrattar åt den och som "så fint omfamnat" den.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Hampus Nessvold (@hampusnessvold)

Den andra säsongen av Terese i kassan kommer 2024

I bekräftelsen om den nya säsongen framgår det också att inspelningen av de nya avsnitten inleds under våren 2024. Nessvold avrundar dessutom sin post på Instagram med orden "Ses 2024!" vilket gör att vi sannolikt kan räkna med att Terese i kassan säsong 2 dyker upp någon gång under hösten/vintern 2024.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste om "Terese i kassan".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL